2015: Februar

1. December

IMG_3984IMG_3985IMG_3982

// juledekoration og kalenderlys + morgenmad bestående af nybagt rugbrød med ost og peanutbutter/banan, appelsin og et stort krus kamille the med honning //

Godmorgen, og glædelig 1. december!

E n d e l i g tager vi hul på den søde julemåned. Det har jeg virkelig glædet mig til. Også selvom jeg ikke føler mig helt i julestemning endnu. Det er som om at en travl gymnasiehverdag lidt sætter en stopper for det der med virkelig bare at nyde, at det er december og jul lige om lidt.

Men jeg er jule-barn, og synes bare det er hyggeligt. Alt det, der hører til. Julemusik, julesmåkager, juledekorationer, julestjerner, julekalender, julekonfekt, julestemning, julefrokost, juletraditioner, julepynt, julelege, julegaver, juleslik, julefilm og alt det andet julede.

Så mon ikke julestemningen kommer snigende i løbet af i dag?

Jeg vil i hvert fald gøre mit! Jeg skulle kun have haft to moduler i dag, men det ene er aflyst, så je tager mig en fridag. Rigtig godt timet, for jeg har erhvervet mig en omgang ondt i halsen.

Her til formiddag har jeg en aftale på sygehuset, og i eftermiddag skal jeg til frisøren, men ellers så tror jeg bare, at jeg skal jule herhjemme. Høre julemusik, få pyntet lidt til jul, lave en småkagedej, drikke spandevis af the og måske se en julefilm. Og i aften skal jeg se julekalender og spise risengrød, og åbne min chokoladekalender. Iiih, kan allerede mærke at julestemningen kommer snigende.

Hav en rigtig, rigtig dejlig dag! Jeg regner med at vende tilbage senere! Har maaaasser af julede indlæg i ærmet, som bare lige skal skrives ned.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2015: Februar