At anerkende, acceptere og passe på sig selv

1 down, 2 to go

IMG_4234

I dag fik jeg overstået min første årsprøve. Jeg trak jo ingen eksaminer i år, så det eneste på prøve-programmet er to mundtlige (matematik og historie) og én skriftlig (engelsk) årsprøve.

Prøven i dag var den skriftlige årsprøve i engelsk. Jeg har en okay mavefornemmelse omkring det, og tror det gik fint. Jeg var faktisk heller ikke overdrevet nervøs inden, og formåede at holde mig ret “cool” omkring det hele. Stemningen var meget afslappet, og vi kunne berolige os selv og hinanden med at det jo egentlig ikke talte noget, men blot var for at vi kunne øve os til de rigtige eksaminer.

De næste tre dage skal jeg så skrive DHO, der er den store tværfaglige opgave i dansk og historie, der skal skrives her i 1.g. Så jeg regner med at gå lidt i skrivehi! Men jeg kan faktisk godt lide at fordybe mig på den måde, så jeg glæder mig nærmest lidt til disse skrivedage.

Når den er afleveret, har jeg dog lidt travlt. For allerede tirsdag skal jeg til mundtlig matematik, og der er altså en del at forberede! Men nu må jeg lige tage én ting ad gangen, og fokusere på DHO. Én ting er allerede overstået, så mon ikke jeg også klarer alt det andet?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At anerkende, acceptere og passe på sig selv