År 2017 // November

1. Januar

Nytårsfest-på-NÅE151// billedet er helt tilbage fra januar ’15, hvor vi holdt nytårsfest på efterskolen //

Godt nytår! Og velkommen til år 2018!

Jeg håber, at I alle havde en fantastisk dejlig nytårsaften – ligemeget hvordan, hvor og med hvem, I holdt aftenen med. Selv hvis I ikke holdt fest eller fejrede aftenen, håber jeg, at det var en aften efter jeres hovede.

Jeg selv havde en ganske fin nytårsaften. Markant bedre end sidste år, hvor jeg lå med influenza, men der skulle selvfølgelig ikke så meget til heller. Jeg startede aftenen sammen med min familie og nogle af deres venner + børn, hvor vi så dronningens nytårstale, spiste god mad og snakkede. Vi havde stået for desserten (den har I måske allerede set på instagram?), til min store glæde.

Da vi havde spist og snakket, og klokken nærmede sig 23, tog jeg afsted til en af mine gymnasieveninder, for at tilslutte mig festen. Der stod den på spil og dans, fyrværkeri, 90. års fødselsdag, nedtælling og hop ind i det nye år, musik, snak og grin. Det var overraskende hyggeligt, så jeg endte med at blive helt til klokken 4, hvor jeg så kørte hjem i seng (det er den helt store fordel ved ikke at drikke).

På trods af mit lidt ambivalente og skeptiske forhold til nytår og lidt bøvl med planlægningen ift. hvad jeg skulle / havde mest lyst til, endte det altså med at være en rigtig fin aften.

I dag er jeg træt. Sådan helt på tømmermænds-måden – bare uden tømmermænd. Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan det ville være, hvis jeg havde drukket. For jeg føler mig helt groggy og klattet, med hovedpine og ubehag – og det er kun forårsaget af træthed og søvnunderskud.

Så dagen er blevet brugt på sofaen / i sengen – kun afbrudt af en gåtur med min familie. Jeg bliver på sofaen resten af dagen, og så er jeg klar til at gå i krig med 2018. Fra imorgen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

År 2017 // November