Banangranola med Mandler & Mørk Chokolade

10 Ønsker i December

oensker-december

Nu er det for alvor tid til finde ønsker og lave lister. For inden vi ser os om er det d. 24, og så skal gaverne jo helst være købt. Jul er min yndlingshøjtid, og det med gaverne, er bestemt også noget af dét, jeg glæder mig meget til. Det lyder måske barnligt, men ikke desto mindre glæder jeg mig enormt til både at få og give gaver til dem, jeg holder af.

Jeg har jo efterhånden delt mange ønskelister her på bloggen, så hvis I mangler inspiration til jeres lister, kan I tage et kig på tidligere lister her, her, her og her. Der er også mange af tingene, der stadig står på min juleønskeliste. Og så er der kommet følgende tilføjelser til:

  • Bodystocking fra Morena Fash, der ville være helt perfekt med en blazer udover til julefrokoster og måske nytår
  • Dybe tallerkener fra Hammershøi-serien fra Kähler – så pæne at servere fx. pasta i
  • Vi fik en tefal snack collection i fælles adventsgave i søndags, så nu ønsker jeg mig forskellige plader til den!
  • Et abonnement til magasinet Lækkerier – det er den lækreste luksus at modtage sådan et med posten en gang om måneden.
  • Strik fra Envii i den flotteste bordeaux farve. Normalt er jeg ikke til den farve, men lige denne sweater er vokset på mig.
  • Mandemel fra FunktionelMad til sund kagebagning i det nye år
  • Små tærteforme med løs bund, så jeg kan lave små portionsanrettede tærter
  • Den smukkeste kjole fra Ganni! Årh, hvor ville jeg gerne eje den! Til foråret skal vi holde konfirmation for Rasmus, og jeg kan lige se mig selv i denne.
  • Cool bukser fra Envi – SÅ flotte!
  • En lækker sporty sweater fra Nike

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banangranola med Mandler & Mørk Chokolade