Små Ting

Gammel Elevdag på NÅE

gammel elevdag

// 1: Et visit på Kongebroen, min gang, der var blevet malet hvid. Mit værelse var også ved at blive renoveret, så det var helt tomt. Piv! // 2: Tilbage i spisesalen til Bentes kage og den rare stemning, jeg sådan har savnet. Elskede at sidde og snakke i spisesalen, og det gør jeg stadig. Og så var der ret lækker bulgursalat med falafler // 3: Søde veninder og klaverspil i Grundtvig // 4: At hænge ud i (sol)sofaerne i Dan T. Gud, hvor har jeg brugt mange timer der! Så at være tilbage, med de samme dejlige veninder, var virkelig rart, og også en smule sørgmodigt // 5: Gåtur til Nørre Åby downtown med solnedgang og hele piv’tøjet. Den tur har vi også gået utallige gange, så det var virkelig nostalgisk at gå den samme rute, snakke om løst og fast og handle i Netto //

Her lidt blandede billeder og et overblik over hvad lørdagens besøg på NÅE blandt andet stod på. Det var, som jeg havde regnet med, helt fantastisk rart, men også en smule underligt og mærkeligt, at være tilbage på skolen. Fordi vi jo, af gode grunde, ikke var rigtigt tilbage, men kun lige fik lov til at “snuse” til efterskolelivet igen.

Men vi fik hilst, snakket, grint og krammet, og det var det vigtigste! Der var velkendte ansigter, smil og glædesudbrud overalt, og jeg synes at kunne fornemme på alle, at de bare var overlykkelige og taknemmelige for at gense hinanden. For vi har alle sammen delt noget helt særligt: Året 14/15 på Nørre Åby Efterskole. Og selvom vi er vidt forskellige, og nu også spredt over hele Danmark og i gang med alle mulige forskellige ting, så binder det os alligevel sammen – alle sammen.

Jeg fulgtes med Cecilie ud på skolen (hun havde som sagt sovet her fra fredag) og var der hele dagen. Da arrangementet på skolen var slut gik vi mod Nørre Åby, hvor der blev handlet i Netto og Brugsen, og nogle nåede at købe pizzaer. Herefter drog de andre ud til fest, men jeg besluttede at takke af for denne gang, og tage hjem i seng. Det er det der med at lytte til sig selv og prioritere sine kræfter, som jeg øver mig i, og jeg kunne mærke at det var den rigtige beslutning. Jeg var ikke ærgerlig over at gå glip af festen, men i stedet glad for den gode oplevelse jeg havde fået.

Så nu glæder jeg mig bare til næste gang jeg skal ses med efterskolefolket! Det var i hvert fald en reminder om, at der er nogle mennesker, jeg skal huske, at jeg har i mit liv, og blive bedre til at finde tid til!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små Ting