Outfit: 050616

InstaMoments #63

insta63

Jeg har plukket jordbær. Jeg har bagt og serveret jordbærtærter til min fars fødselsdag. Jeg har hygget i haven med familien. Jeg har grillet med min far på hans nye grill. Jeg har lavet lækker sommersalat til aftensmaden. Jeg har taget billeder af søde Malthe, der legede med kusine Inger. Jeg har spist grød og drukket kaffe inden en 12 timers vagt på caféen. Jeg har nusset Luca efter morgentræning. Jeg har spist bananvafler og drukket grøn smoothie. Jeg har arbejdet. Jeg har set fine, grønne blade med regndråber på. Jeg har løbet på Odense Å. Jeg har spist flere bananvafler. Jeg har haft en hyggelig dag i byen med Emma, hvor vi bl.a. var på BRØD. Jeg har været til fødselsdag hos en gymnasieveninde, hvor den stod på burgere, brætspil, Sankt Hans bål og s’mores. Jeg har spist morgenmad i sofaen. Jeg har været på café, at drikke eftermiddagskaffe, med min moster og Inger. Top hyggeligt! Jeg har dyppet tæerne i havet. Jeg har spist tapas hos mine bedsteforældre på campingpladsen. Jeg har løbet. Jeg har spist salatskål til frokost på arbejde. Jeg har været på stranden. Jeg har lavet choko-vafler med kakaofibrene fra NatuzoneJeg har spist kakao/avokadobowl med regnbuetoppings. Jeg har drukket morgenkaffen to-go. Jeg har været i Odenses pæneste opgang. Jeg har været i noget nær himlen, for en foodie som mig – en helsekostforretning med A.L.T. Jeg har været til kaffe og frugt på terrassen hos Emma. Jeg har hapset rabarber med hjem fra hendes have. Jeg har spist vegansk køleskabsgrød (så godt altså!) efter morgenløbetur og pilates. Jeg har gået tur med vandhunden i regnvejr. Jeg har nusset Kamillas hundehvalpe. Jeg har løbet tempotur fra morgenstunden af og kigget til mine ærter. Jeg har spist frokost alene i byen og arbejdet på bloggen imens. Jeg har været til kaffe og kage hos Kamilla. Jeg har nusset lidt mere med hendes hundehvalpe.

Mange af disse glimt blev også delt i “Små Ting” i mandags, så der har I måske set dem. Men det har bare været de rareste uger, for ferie er virkelig det bedste! Følg gerne med på @MarieJosiasen – jeg vil også gerne følge med hos jer!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: 050616