Krydrede Julevafler med Kirsebærsauce & Nødder

År 2017 // Oktober

img_6171// Min familie og jeg tog ud for at plukke æbler. En dejlig tradition, der nu er på 3. år //

img_0634// Jeg forkælede mig selv med en kasse med de smukkeste, nye kogebøger //

fullsizeoutput_8575// Jeg delte opskriften på den l.æ.k.r.e.s.t.e. veganske græskarcheesecake med en mild smag af tahin. Den var SÅ-SÅ-SÅ god! //

img_0632// Der var 3.g løb på mit gymnasie, hvor jeg var virkelig godt løbende! //

fullsizeoutput_85dd// Jeg fik lov til at prøvesmage alle de forskellige granola-varianter fra Danish Granola Company, og skrev i den forbindelse dette indlæg //

fullsizeoutput_85c7// Jeg delte en opskrift på nogle virkelig, virkelig lækre (og sunde) bananmuffins, med masser af chokolade og en midte af dadel/peanutbutterkaramel. Måske jeg skal nå at lave sådan en portion her i efterårsferien? //

img_0701// Min skønne, skønne kusine Inger fyldte 2 år<3 //

img_0729// Cecilie kom på besøg fra Lolland i starten af efterårsferien, og det var bare SÅ dejligt at se hende! Vi hyggede hjemme hos mig, hun var med til børnefødselsdag for Inger, og så var vi ude og spise og i biografen //

img_0018// Alberte og jeg tog et par dage til København. Det var virkelig nogle dejlige dag! I kan (gen)se hvad vi lavede på første, andet og tredje dag på gåben rundt i København//

img_0820// Jeg arbejdede ret meget på caféen i efterårsferien, hvor vi også hilste på en lille, sød fyr //

fullsizeoutput_8622// Jeg delte en af mine yndlings-morgenmads-opskrifter i et “morgenstund”-indlæg. Det er havregrød med salted caramel proteinpulver, toppet med banan, peanutbutter, sukkerfri karamelsirup og peanuts. Stadig en favorit! //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krydrede Julevafler med Kirsebærsauce & Nødder