Pandebagte Fladbrød med Fyld

18 Års Fødselsdag & Ønskeliste

18 års ønskeliste

// lille stempelkande // krus fra Hammershøi i hvid, lysegrå og mørkegrå // perleøreringe, og andre rosaguldsmykker, fra Pernille Corydon // blødt nattøjssæt, med shorts og enten med skjorte eller top // lækkert undertøj, meget gerne fra Calvin Klein // Ganni kimono // Heiring fjerøreringe // DAP radio, fx. denne fra Nordklang, der er både pæn og praktisk // armbånd i oxyderet sølv, og andre smykker, fra Pernille Corydon // morgenmadsskåle i både klassisk (fx. fra Hammershøi) og lidt mere råt og anderledes design // whiskeyglas // Vita EOS mini som bordlampe med hvidt stel // Ganni kjole // iPad Air 2 i space grey

Liiiiiige om lidt bliver jeg 18. Hvor vildt er det ikke lige?! På papiret bliver jeg voksen, og jeg glæder mig til den dag, hvor jeg også vågner op og føler mig som en voksen. Har på fornemmelsen, at det ikke sådan sker over natten, men hvem ved?

Jeg havde egentlig ikke tænkt at der skulle gøres noget særligt ud af min fødselsdag. Jeg er ikke til de vilde fester med shots og dans på bordene og hvad skulle man så? Egentlig havde jeg mest lyst til en stille og rolig dag, men efter at have været til Cecilies fødselsdag, fik jeg også lyst til at holde en fest. Bare på min måde. For de 18 år er noget særligt, af en eller anden grund. Og jeg vil gerne have en hyggelig dag, med alle dem jeg holder af, og jeg vil gerne fejres med god mad, godt selskab og gode gaver.

Så jeg er endt på at invitere venner og familie til frokost og kaffe, hygge og snak, boldspil og brætspil. For vi leger fodboldklubben og medbringer en stor bunke brætspil, laver en lækker frokostbuffet og giver folk “fri leg”. Så kan børnene gå udenfor og bruge boldbanerne, der kan spilles kort og folk kan bare snakke og hygge sig. Jeg tror, det bliver rigtig godt.

Og så er der jo det med gaverne. Det er jo også en del af fødselsdagen – og en ret stor del. Derfor skulle der også sammensættes ønskeliste, at sende ud med invitationerne. Det endte med en ret lang liste, med mange gode ønsker. De fleste af dem er samlet herover. Hvad der ikke fremgår af kollagen, men som jeg også ønsker mig, er ting som penge, massage, gavekort og kørekort (selvom jeg er i gang med det, vil jeg da gerne have et tilskud).

Synes det er blevet en ret god liste, og jeg glæder mig til at se hvad jeg får. Og til at blive fejret generelt. Håber og tror det bliver helt som jeg gerne vil have det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandebagte Fladbrød med Fyld