Min Træning // Uge 21

2 Down, 2 To Go

img_2119

Nu har jeg klaret 2 ud af 4 af mine eksaminer og årsprøver for i år. Jeg ved ikke, om jeg nogensinde fik det skrevet, men jeg trak mundtlig og skriftlig engelsk eksamen, og derudover skriftlig dansk og AT som årsprøver. I sidste uge var jeg til den skriftlige engelsk eksamen, og i dag har jeg så været til skriftlig dansk årsprøve. Det er gået så fint, og jeg har en god mavefornemmelse med begge. Det er så dejligt!

Jeg har nu omkring 14 dages læseferie, inden jeg skal til den mundtlige engelsk eksamen. Jeg starter ud med en hel weekend med arbejde og på mandag tager min mor og jeg på en lille smuttur til Århus. Ih, hvor har jeg glædet mig til ferie i denne omgang, så det er bare den helt perfekte måde, at starte ferien på. Nå ja, og så skal jeg jo nok også have læst op til den eksamen der, men der er så lang tid til, så nu vil jeg altså lige nyde lidt ferie inden den står på læsning.

Skal I til eksaminer og sådan i år?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Træning // Uge 21