Julelys & Lyskæder

2015: Januar

New-Years-Eve61Stille og rolig nytårsaften i Fredericia i selskab med søde efterskolepiger

2015 er snart ved at være ovre. Og det er dermed blevet tid til at kigge tilbage på året, der gik. Traditionen tro kommer der et indlæg for hver måned i 2015, og selvfølgelig starter vi med små og store højdepunkter fra januar.

Synes selv, det er så hyggeligt at kigge tilbage på året, der er gået, så jeg håber I vil nyde at kigge med!

Amerikanske-Chocolate-Chip-Cookies11
Jeg bagte de bedste amerikanskinspirerede chocolate chip cookies

Samfundsemnedag51Der var samfundsemnedag på efterskolen, så vi brugte en hel dag på at forsøge at føre vores tildelte politik frem, så vi kunne skrabe vælgere sammen. Mit parti, Det Grønne Parti, endte med at vinde valget!

Fornyede-Arvestykker0
Jeg havde haft smykker som valgfag før juleferien, så jeg viste noget af det frem, som jeg havde lavet. Bl.a. disse ringe, jeg havde lavet af min oldemors gamle teskeer, som jeg havde arvet.

New-Room-Details0Jeg viste detaljer fra mit værelse

Nytårsfest-på-NÅE8Nytårsfest-på-NÅE151Nytårsfest-på-NÅE71Nytårsfest-på-NÅE51
Vi holdt nytårsfest på efterskolen, da det var min kontaktgruppe, der stod for weekendaktiviteten. Det var et ret hyggeligt og sjovt arrangement, og vi havde en festlig aften med børnechampagne, hatte og stjernekastere.

IMG_8366
Min mor hentede mig en søndag fra efterskolen, og så kørte vi i Kolding Slotssøbad, hvor vi brugte en eftermiddag i de forskellige bade, og fik snakket om løst og fast, inden hun kørte mig tilbage på skolen.

Efterskolernes-Aften0
Det var Efterskolernes Aften, så vi åbnede dørene for alle, der havde lyst til at tage et kig på Danmarks Bedste Efterskole.

Esben-Kronborg01Esben-Kronborg1
Som fællesarrangement, kom musikeren Esben Kronborg og holdt koncert for os. Ingen af os kendte ham, men vi blev positivt overraskede. Jeg har dog ikke hørt mere til ham siden, men kunne godt finde på at lytte lidt til hans musik igen. Det var faktisk ret godt.

Glæden-ved-at-Glæde-Andre0
Jeg sendte en stor og fin pakke over Atlanten, til Emma, der var på udveksling i USA. Fyldt med rare sager, der kunne minde hende lidt om mig og DK. Jeg savnede hende helt vildt i januar

Morgenforkælelse01Jeg tog en ekstra dag hjemme fra efterskolen, for at lade mentalt op til den kommende skitur, der gjorde mig ret bange. Dermed havde jeg tid til rigtig lækker morgenmad.

 

Vierli-med-NÅE-Langrend81Vierli-med-NÅE-Alpin4Vierli-med-NÅE-Alpin112Vierli-med-NÅE-Hyttehygge-i-Silkeli108Vierli-med-NÅE-Hyttehygge-i-Silkeli10151Vierli-med-NÅE-Alpin20
Jeg var på skiferie med NÅE. Det var hårdt, og i den grad en udfordring, men jeg klarede det, og havde en hyggelig tur. Skiene, hverken langrend eller alpin, blev jeg gode venner med, men til gengæld syntes jeg at fællesskabet og hyggen i hytterne, var det hele værd! Det var ret fedt at rejse, med nogle af de mennesker, der på kort tid var kommet til at betyde så meget for mig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julelys & Lyskæder