9 Ønsker i September

3 Inspirerende Blogdamer

blogdamer

Jeg læser en del blogs og har gjort det, siden jeg selv startede bloggen (tilbage i januar 2012!) Hvilke blogs der har fanget mig har dog skiftet en del gennem tiden. Lige nu er det disse tre damer, der inspirerer mig på hver deres måde. De er meget forskellige, og befinder sig også andre steder i deres liv, end jeg selv gør, men alligevel nyder jeg at følge med i hver deres personlige univers.

Emma Martiny (emmamartiny.dkopdagede jeg gennem Instagram for et halvt års tid siden, hvor jeg blev fuldstændig blown away over hendes smukke feed. Emma har den vildeste sans for æstetik og alt er bare så gennemført på både hendes Instagram (@Emma Martiny) og hendes blog. Jeg følger Emma for hendes vanvittigt lækre opskrifter, der er spækket med grøntsager og uden sukker, men fyldt med smag, men i høj grad også bare fordi at Emma som person virker helt enormt inspirerende. Hendes positive tilgang til verden og hendes evne til bare at kaste sig ud i projekter beundrer jeg virkelig, og jeg bliver altid så glad af at læse med på hendes blog, se hendes videoer og følge med på andre sociale medier. Og så håber jeg at en smule af hendes produktivitet, sans for detaljer og kreativitet vil smitte gennem skærmen. Emma har også udgivet flere kogebøger og har netop lige lanceret en kalender. Hun er virkelig talentfuld!

Cecilie Rubini (sneglcille.dk) er noget ældre end mig, og har både børn og mand (og er nu gravid for tredje gang), men alligevel følger jeg hende trofast! Jeg tror det er hendes meget ærlige beretninger om både op- og nedture, og skæve og skægge formuleringer, der har fanget   mig. Hun er pisse sej og stærk, og jeg beundrer hende virkelig, for det hun har været igennem, og så under jeg hende virkelig alt godt. Cecilie, eller Sneglcille, er derudover også eminent dygtig til at kommunikere med sine læsere, og hun formår at skrive dybe tanker og komme ud med rammende budskaber, men på en utrolig personlig og behagelig måde. Der er ingen løftede pegefingre hos Cecilie, men til gengæld ærlige skriblerier om kærlighed, mode, bland selv slik til morgenmad og croissanter, livet med børn, sorger og glæder. Cecilie snapper også en del og har konceptet “Fredagsfølger” hvor man hver fredag følger detaljeret med hele dagen. Så hyggeligt!

Sille Sørensen (sillewho.dk) har jeg fulgt lige siden hun var på dén alder, som jeg er nu. Hun var dermed en af de allerførste blogs jeg læste, da jeg startede min egen, og på det tidspunkt var hun gymnasieelev, utrolig tynd på den lidt rock-chick-agtige-måde, gik kun iklædt sorte skinny jeans, drak rødvin og røg smøger. Meget har ændret sig hos Sille, men jeg følger stadig med! For selvom jeg fandt hende cool og inspirerende den gang, så er hun endnu sejere nu! Sille kæmper nemlig en brav kamp mod sit eget sind og så er hun fuldstændig eminer dygtig til at skrive. Hun skriver på en humoristisk og (selv)ironisk måde, men formår alligevel altid at ramme et eller andet i mig. Jeg beundrer hende virkelig for at være så ærlig, og være så dygtig til at udtrykke sig, uden at der går selvynk i den. Sille har altid noget på hjerte, og jeg føler det som et venskabeligt virtuelt kram, når jeg læser hendes tekster. Det er rart at vide, at man ikke er alene med besværlige tanker og hårde dage, og hvis jeg kan lære at være bare halvt så meget tro mod mig selv som Sille, så vil jeg være tilfreds. Hun er et af de der mennesker, jeg gerne ville møde i virkeligheden, for jeg tror hun er lige så fantastisk live, som hun er på skrift. Hun er beviset på at psykiske problemer ikke er hele ens identitet, og at man sagtens kan være værd at elske og opnå gode ting i livet, selvom det nogle gange virker helt modsat.

Det var mine tre bud på kvinder, der inspirerer mig og som jeg nyder at følge. Har I nogen, jeg burde læse med hos?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 Ønsker i September