Konfektdag & Konfektstykker

3. Søndag i Advent

IMG_4090Glædelig advent! Tænk, at det allerede er den tredje søndag i advent! Synes det er ret vildt, så hurtigt december går, og nu er der kun 11 dage til juleaften.

Min formiddag er blevet brugt på lektier og fotografering til bloggen. Her om lidt smutter jeg op og træner med Rasmus, og så tager jeg direkte videre på arbejde efterfølgende. Ikke helt sådan jeg gerne vil bruge en advents-eftermiddag, men jeg vil gerne tjene pengene. Så jeg håber, håber, håber bare, at der bliver noget at lave. Så er det alt andet end lige, noget sjovere.

Billederne her er af det julepynt, jeg har sat i min vindueskarm. Ret fint, synes jeg selv. Bakken med kaklerne er fra Sinnerup, glasvasen ukendt og marmorstagerne fra Søstrene Grene. Der er julekuglerne også fra, og så har jeg selv lavet keramik-tingen og julestjernerne.

Hvad laver I på denne søndag?

IMG_4091 IMG_4097 IMG_4098 IMG_4099IMG_4092

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konfektdag & Konfektstykker