Kitchen Essentials // I mine skabe finder du... Helse-edition!

5 Skøre om Mig #11

efterårsfest

Jeg har haft den samme ring på siden 7. klasse, og jeg kunne ikke forestille mig nogensinde at tage den af. Det er en af min mors gamle, som jeg tilfældigt fandt, og nu har jeg haft den på så længe, at jeg føler mig helt nøgen uden. Da jeg fandt den var sølvet helt mat, men nu har jeg gået så meget med den, at det er blevet helt blankt igen.

Jeg sover altid med dyne – også når det er sommer. Jeg synes det er så ubehageligt at sove med et dynebetræk eller tæppe, så jeg vil hellere have min dyne, og så bare stikke ben og arme ud under den.

Jeg er virkelig dårlig til at se film. Det er ikke noget, der interesserer mig synderligt, og jeg er derfor rigtig dårlig til at holde koncentrationen. Det skal virkelig være en handling, der fanger mig, og helst også en film, jeg ikke har set før. Modsat mange andre piger, er jeg ikke til amerikanske chick-flicks og komedier, men vil faktisk hellere se mere seriøse film som Krigen eller Hvidstens Gruppen, hvis jeg endelig skal se film. Hvis jeg endelig skal se en “sjov film”, er jeg klart mere til dansk humor. Fx. Den Skaldede Frisør eller All Inclusive.

Jeg er rigtig glad for kortspil og krydsord på den lidt gammeldags facon. Jeg synes simpelthen det er noget af det hyggeligste og mest afslappende, at sidde helt stille med en kop kaffe og løse krydsord eller ligge en kabale. Vi har også altid spillet meget kort i min familie, så det er nok dér, det stammer fra.

Jeg bliver enormt hurtig søsyg. Jeg skal nærmest bare kigge på en båd, så svimler det for mig. Jeg kan ikke forestille mig en værre rejse, end et krydstogt, eller en værre transportform end en færge!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kitchen Essentials // I mine skabe finder du... Helse-edition!