Valentines Chokolader

5 Skøre om Mig #5

IMG_4454

Jeg havde en lille ged  boende i mit legehus i et par uger, da jeg var lille. Min mor arbejdede i en gårdbørnehave, og der var der en ged, der ikke ville tage sig af sit kid. Så det blev fodret med flaske, og fulgte pædagogerne rundt i børnehaven. Men i ferien, var der jo ingen til at passe det derude, så det kom hjem til os og boede i en periode. Og det var SÅ hyggeligt, at have sådan et lille flaskekid, der brægede og sprang omkring. En ægte kæleged. Den fik navnet “Lilleged” og det hang ved, selvom den blev en kæmpestor gedebuk.

Jeg har prøvet mange forskellige sportsgrene og fritidsaktiviteter. Herunder gymnastik, som jeg faktisk gik til i mange år. Først til forældre/barn, og senere til noget rytme/pige gymnastik. På trods af det, kan jeg stadig hverken slå en vejrmølle eller springe over buk. Jeg har aldrig lært det, og tror aldrig jeg kommer til det. Det var nok også derfor, jeg stoppede til gymnastik. Det blev lidt for pinligt, stadig ikke at kunne lave vejrmøller, da de andre avancerede til andre spring.

Ordet “træls” bruger jeg lidt for meget, hvis jeg ikke tænker over det. Der er mange ting, der er træls, og jeg bruger det både sarkastisk, og når noget rent faktisk er træls. Forsøger at huske mig selv på også at bruge andre ord, for jeg tænker at det er træls (se bare selv) for andre at høre på hele tiden. Jeg bliver i hvert fald selv lidt træt af det.

Jeg lider af højdeskræk, og kan blive helt svimmel og svedt bare ved tanken om at være højt oppe. Tror mest det er frygten for at falde ned, så hvis der er spærret forsvarligt af, kan jeg godt kontrollere det, og fortælle mig selv at der ikke sker noget. Men fx. sådan noget som at klatre i træer har jeg aldrig gjort – simpelthen fordi jeg er bange for at falde ned.

Jeg sveder stort set ikke. Altså jo, jeg kan godt blive koldsvedig hvis jeg fx. er meget nervøs, men når jeg dyrker sport, er det minimalt hvad jeg sveder. Jeg har løbet 3 x halvmarathon, uden at føle mig svedig og haft crossfit lektioner á halvanden time, hvor jeg blot kunne skifte til en anden t-shirt, og så var jeg “good to go”. Selvfølgelig er det ret smart, at jeg fx. kan løbe på arbejde, og så ikke bekymre mig om, at jeg skal I bad, men blot lige kan skifte tøj, men jeg kunne faktisk godt tænke mig at prøve at svede sådan rigtigt igennem. Tror det er lidt fedt (det er måske også lidt underligt?)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentines Chokolader