Ide-Huse

50 mm Objektiv

IMG_4424

I julegave fik jeg et nyt objektiv til mit kamera, Canon EOS 600D. Det er et 50 mm., der kan give den lækre, slørrede baggrund, og gå meget tættere på motivet, end mit forrige objektiv. Det forrige objektiv har masser af zoom, hvilket også er super anvendeligt, men lige i forhold til billeder her til bloggen, har jeg gerne ville lege lidt med et andet udtryk. Og det er blevet noget lettere, med dette nye objektiv! Jeg øver mig stadig, og det kræver en del at mestre fotokunsten, men her kan I se lidt af de billeder, jeg har taget med mit nye “legetøj”.

IMG_4421IMG_4415 IMG_4353

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ide-Huse