Dealhunter // Gode tilbud online

6 x Fyldte Chokolader

fyldte-chokolader

Som en del af årets julelækkerier har min mor og jeg lavet fyldte chokolader. Det blev til intet mindre end 6 slags, for vi kunne jo lige så godt gå all in, når nu vi var i gang. Og det er altså også en ret hyggelig måde at være sammen på, sådan at bruge tid i køkkenet på at trylle søde sager frem.

Alle chokoladerne blev vildt lækre, og jeg har her lavet en oversigt over hvilke slags, vi fik kreeret. Vi er ikke eksperter i chokoladetemperering, så jeg vil ikke rode mig ud i guide til det. Jeg vil til gengæld gerne dele smagskombinationer og idéer til fyld, for det blev altså ret godt. Hvis jeg selv skal sige det.

  • nougat m. crunch: Skallerne støbes af tempereret mælkechokolade. Fyldet laves ved at smelte nougat og røre puffede ris i.
  • mælkechokoladetrøffel: Skallerne støbes af tempereret mørk chokolade. Fyldet laves ved at varme 1 del fløde op til kogepunktet og hælde den over 2 dele finthakket mælkechokolade. Rør rundt til det er jævnt.
  • hvid chokoladetrøffel m. havtorn: Skallerne støbes af tempereret hvid chokolade. Fyldet laves ved at varme 1 del fløde op til kogepunktet og hælde den over 2 dele finthakket hvid chokolade. Rør rundt til det er jævnt. Smag til med havtornsirup.
  • nougat m. mandelkrokant: Skallerne støbes af tempereret mælkechokolade. Fyldet laves ved at smelte nougat og røre finthakket mandelkrokant i.
  • mørk chokoladetrøffel m. salt & kaffe: Skallerne støbes af tempereret mørk chokolade. Fyldet laves ved at varme 1 del fløde op til kogepunktet og hælde den over 2 dele mørk chokolade + lidt nescafé. Rør rundt til det er jævnt. Smag til med lidt salt.
  • hvid chokoladetrøffel m. pistacie: Skallerne støbes af tempereret hvid chokolade. Fyldet laves ved at varme 1 del fløde op til kogepunktet og hælde den over 2 dele finthakket hvid chokolade. Rør rundt til det er jævnt. Rør finthakkede, usaltede pistacienødder i.

Tror den med kaffe er min favorit. Jeg elsker alt med kaffe og chokolade, og den lille smule salt gør det om muligt endnu bedre! Hvad er der I jeres favorit-chokolade?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dealhunter // Gode tilbud online