Den Personlige FOMO

7 Ønsker i August

ønsker

Der er længe til jul, men jeg er allerede begyndt at samle ønsker sammen. For der er mange fine ting, jeg godt kunne tænke mig, og lister er også noget, jeg holder af. Listen er både for at folk, der vil købe gaver til mig, har noget at gå ud fra, men listen fungerer også som en lille “huskeseddel” til mig selv, hvor jeg løbende kan tilføje ønsker, når de opstår. Det gør det noget lettere at få sammensat en liste med reelle ønsker – og så har jeg også selv noget at gå ud fra, hvis jeg trænger til at forkæle mig selv.

Lige nu drømmer jeg bl.a. om følgende ting:

  • Honeycomb Tusk Necklace i sølv fra Hvisk, der er så fin og enkel, og som jeg tror ville passe virkelig godt til min oxyderede Pernille Corydon halskæde. Jeg synes nemlig, det er ret pænt, når man kombinerer forskellige korte halskæder – evt. i forskellige metaller.
  • Fine og lidt anderledes krus – fx. disse yndige med blomster fra Ellos. Der er også en skål og en firkantet tallerken i samme serie. Og så er det hele rigtig billigt! Skulle man mon…?
  • Pæne sko med en meget anvendelig hverdags-hæl, der har et knap så stift og formelt look som stiletter. De er fra ASOS og også ganske billige!
  • Ganni t-shirtsne florere overalt på sociale medier: Og jeg må erkende at jeg også er blevet lidt småforelsket i de farvefine t-shirts. Særligt denne med ananassen ville jeg gerne eje!
  • Yes. Jeg indrømmer det. Jeg er typen, der ønsker sig chokolade og andre delikatesser/specialiteter. Så meget foodie er jeg. Disse vietnamesiske Marou chokolader har jeg hørt rigtig godt om. Og se lige indpakningen! Arhmen altså.
  • En yogamåtte ville nok være på sin plads, eftersom jeg bliver mere og mere bidt af den form for bevægelse og træning. Det ville være lækkert at kunne tage sin egen måtte med, samt kunne bruge den herhjemme, hvor jeg lige nu klarer mig uden, på græsset eller med tæpper som midlertidige løsninger. Jeg har hørt godt om denne, men den godt nok er lidt dyr…
  • Det her er mere drømmetænkning end ønsketænkning. For sådan en fætter der, en Vibiemme Domobar Super 2B, koster lige omkring 17.000 kr.  Nok et ret urealistisk ønske, men ikke desto mindre den ultimative kaffebrygger, der både kan brygge og steame. Jeg MÅ have sådan én en dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den Personlige FOMO