Foodguide // Odense

9 Ønsker i September

septemberønsker

Det er blevet september, og jeg har derfor taget et kig på min ønskeliste, for at dele mine ønsker med jer. Måske I kan bruge det som inspiration til ting I selv vil erhverve eller ønske jer, eller hvis I står og mangler en gave. I hvert fald er følgende på min ønskeliste lige nu:

  • Den fineste kalender fra Atelier Aarhus. Jeg følger med på Emma Martinys blog, og jeg synes at hendes nye projekt er så vellykket! Jeg ville elske at have denne kalder til at holde styr på mit år 2017.
  • Skjortekjole fra Pieces i samme facon som min grønne skjortekjole. Den er en favorit til både hverdag og fest, og jeg ville derfor elske at udvide garderoben med endnu en i samme snit – og i pænt print!
  • Flere kaffekrus fra Hammershøi. Jeg har et enkelt, men vil gerne have nogle flere, så jeg kan invitere folk på kaffe og servere den i ens krus.
  • Abonnement til magasinet Lækkerier, der netop er udkommet i trykt udgave. Et magasin fyldt med lækre kager, søde sager og bagværk? Ja tak!
  • Normalt er jeg ikke så meget makeup-pige, men jeg er alligevel blevet lidt hooked på at prøve en mat læbestift. Farven Pinch Me fra Smashboxs matte kollektion lurer jeg lidt ekstra på, for den ser virkelig fin ud. Tilpas farvet, men heller ikke for voldsom.
  • Puderfarvet pullover i uld fra Pieces. Både snit, farve og materiale tiltaler mig virkelig!
  • Matcha te har været in i noget tid, men jeg har endnu ikke fået prøvet det. Derfor står det på min ønskeliste i denne måde, for jeg har hørt meget godt om det grønne pulver, der både kan drikkes rent som te eller latte, eller anvendes i forskellige opskrifter. Jeg ville i hvert fald gerne se, hvad jeg kunne finde på med det!
  • Siden jeg fik mit ur fra Daniel Wellington, har jeg haft det på hver eneste dag, og jeg kunne slet ikke forestille mig, ikke at gå med ur. Men indimellem kunne jeg godt tænke mig at have et at skifte med. Dette er også fra Daniel Wellington, men med en lidt anderledes rem i brunt læder, rosaguld skive og blå visere. Synes det er ret fedt – anderledes uden at være for meget.
  • Pyjamas med kaktusser! Hvor sjov er den ikke lige? Jeg ved ikke, om jeg ville få den brugt, men sjov er den i hvert fald, og hvis man turde, kunne den faktisk være ret fed også at bruge til hverdag…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foodguide // Odense