Frozen Yoghurt

A Splash of Color

 

 

Her den anden aften havde jeg god tid til bare at slappe af, så jeg endte med at sidde og redigere lidt billeder. Billederne er taget fra det fotoshoot jeg havde med Emma, hvor vi farvede mine vipper. De billeder kan I se HER. Jeg har redigeret dem sort-hvide og derefter tegnet med forskellige farver.
Hvad synes I om dem?

Wuhuuuuu! Jeg har P-Å-S-K-E-F-E-R-I-E!

I had a night, where I had nothing to do, so I edited these pictures. What do you think?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frozen Yoghurt