Små Ting

År 2017 // December

img_1069// På decembers første dag var jeg til efterårsfest på VG. Hvorfor efterårsfesten lå på årets første vinterdag er der ingen, der ved. Men det var en god fest, hvor selveste Johnny Deluxe kom og spillede! //

December var en god måned, om end lidt travl. For der var en del forskellige arrangementer med både veninder og familie, der skulle nåes, og så var der også liiiige en SRP, der skulle skrives. Jeg gik all-in på julehygge den første uge, havde 14 dage i en skrivebobel, og julede så igennem det sidste af december også. At gå på juleferie efter at have afleveret SRP’en var SÅ tiltrængt, for det krævede mange kræfter at skrive den opgave – også selvom jeg godt kan lide at fordybe mig i et arbejde på den måde.

Herunder kan I se, hvad min december bød på. Udover de ting, jeg har fået taget billeder af, havde jeg også besøg af Cecilie i starten af december, hvor vi var til reunion med efterskolen. Ret sjovt!

fullsizeoutput_87fc// Vi holdt vores årlige konfektdag, hvor vi lavede kokoskranse og konfekt til den helt store guldmedalje. En pause i sofaen blev det også til for de to små nissebørn, fætter og kusine, og alle nissebamserne. Så sødt <3 //

fullsizeoutput_87fb// Et lille udvalg, og mine favoritter, af årets konfektproduktion //

img_1109// Jeg fik udleveret min SRP!!! De sidste mange måneder havde jeg haft travlt med forberedelserne, så det var nærmest en forløsning, at jeg fik udleveret min problemformulering og kunne komme i gang med at skrive //

img_1129// Min moster blev syg, så jeg måtte hente Inger fra dagpleje og passe hende en lille times tid. Det var simpelthen så hyggeligt! //

fullsizeoutput_87ff// Årets første sne kom! //

fullsizeoutput_8798// Jeg delte opskriften på en lækker, vegansk chokolademousse //

img_1142// Min mor og jeg tog på julemarkedet i Odense. En tradition, vi har haft de sidste par år. Det er virkelig fint derinde, og altid hyggeligt at snuse lidt rundt i de forskellige boder. Vi købte juleboller og klejner hos bageren, og det var bare SÅ godt! //

img_1123// Der gik lidt stå i bloggen under SRP, for jeg skrev, skrev og skrev i døgndrift, og tog mig derfor ikke tid til også at skrive på bloggen (det blev simpelthen for meget skriveri). Men lidt livstegn blev det da til //

img_1159// Emma og jeg var ude og spise på en helt almindelig tirsdag. Det var så dejligt med et afbræk fra SRP, og så dejligt at se hende, efter alt for mange måneder, hvor vi ikke havde fået set hinanden. //

img_1050-2// Den sidste weekend af SRP-perioden endte jeg med at arbejde en del. Jeg havde egentlig byttet mine vagter væk, men da der opstod problemer med at dække vagterne og jeg var okay med, med opgaven, trådte jeg til. Så en del timer på caféen blev det også til, inden vi lukkede for julen //

img_1192// JEG AFLEVEREDE MIN SRP!!! Fuck, hvor var det fedt! //

img_1189// Inde i fine, julepyntede Odense, at ordne de sidste juleærinder og tulle lidt rundt //

img_1194// Min familie og jeg var ude og spise i Odense, for at fejre, at jeg havde afleveret min SRP. Vi spiste på Arkaden, hvor vi fik dejlig mad og havde en hyggelig aften //

fullsizeoutput_8809// Jeg bagte gode ølandshvedeboller og jule-hyggede lidt med min familie en eftermiddag //

img_1221// Vi startede juleaftensdag med en gåtur hele familien, for at fordrive noget af ventetiden //

img_1209-2// Juleaften <3 //

fullsizeoutput_8828// Jeg spiste julegrød med kirsebærsauce… //

fullsizeoutput_881d// … og julevafler med kirsebærsauce //

img_1249// Vi var til jule-tam-tam hos mine bedsteforældre på 2. juledag. Min mor og jeg løb/gik derud, sammen med Malthe på cykel, og efter et varmt bad var vi klar til kaffe, boller og konfekt. Om aftenen spiste vi julefrokostmenu (brød med fisk, kød og ost til henholdsvis første, anden og tredje ret) og åbnede et par gaver. Det var sådan en hyggelig eftermiddag og aften //

img_1254// Emma og jeg tog ind til byen for at bytte lidt gaver og drikke en kop kaffe //

img_1256// Alberte og jeg var ude og spise på Arkaden (tredje gang, jeg var der på en måned, men det ér også godt!), hvorefter vi sov sammen //

img_1266// Jeg var nede og heppe, da Rasmus spillede til et lokalt håndboldstævne //

fullsizeoutput_88ec// Det blev nytår, som jeg fejrede delvist med min familie og delvist med nogle venner fra klassen. Jeg havde lavet denne lækre dessert, der vakte stor begejstring! (og det var det eneste fotomateriale, jeg havde fra aftenen) //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små Ting