Min Træning // Uge 47

År 2017 // Februar

web_0118// Jeg skrev det her indlæg om træningsmotion og -afhængighed //

Her er der et tilbageblik på februar måned. En lidt kold og grå måned, men også fyldt med en del hyggelige ting. Februar var virkelig en familie-måned, for vi var på vinterferie sammen, og så havde både min bedstefar og Malthe fødselsdag. Dejlige, dejlige dage. Se her, hvad februar ellers stod på:

img_0412// Jeg spiste (og delte opskriften på) den her virkelig lækre linesalat med lynsyltede gulerødder og andre gode sager. Yum! //

img_3324// I december skrev jeg SRO. Den, indtil videre, største opgave jeg har skrevet i gymnasiet, for at træne til SRP (som jeg skal skrive om 4 dage, gisp) //

img_2073-2// Rasmus blev døbt! //

img_0377// Jeg var træt med træt på i februar, og havde virkelig trængt til vinterferie //

img_6827// Min familie og jeg tog til Rømø et par dage i vinterferien. Vi havde sådan nogle dejlige dage med gåture, brætspil, wellness og hjemmebag. Et smut i Ribe var vi også. Det var så-så-så dejligt og tiltrængt at komme helt ned i gear //

img_0761// Malthe havde fødselsdag, så februar stod også på fødselsdagshygge og familietid. I forbindelse med Malthes fødselsdag skrev jeg dette indlæg //

fullsizeoutput_73a3// Jeg lavede en virkelig lækker veggie-gryde, som jeg også delte med jer! //

img_6864// Vi var inviteret til overdådig fødselsdagsbrunch hos Emma, der også fylder år i februar. Det er altid fantastisk at være hos Emma til spisning, for hendes forældre laver simpelthen det lækreste mad! //

img_7662-1// Jeg fik endelig delt opskriften på de veganske, sukkerfrie bananmuffins, jeg havde lavet noget tid før. De var virkelig gode! //

img_6905// Caroline og jeg var en tur i bio – så hyggeligt //

img_6951// Jeg var til fødselsdag hos min bedstefar, hvor der blev serveret min mormors bedste fastelavnsboller, blandt andre små ting //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Træning // Uge 47