Pasta i cremet, vegansk "ostesauce"

År 2017 // Januar

img_9829// Jeg startede året med at være virkelig, virkelig syg. Jeg blev ramt af influenza d. 30 december, og lå så til og med d. 2 januar og havde det rigtig skidt. Så mit nytår var ikke så festligt, og det skrev jeg lidt om her //

SÅ ER DET DECEMBER!

Selvom jeg er 19 år, så har jeg glædet mig, for der er bare noget særligt over december måned. Det er al hyggen, alle traditionerne og de minder, der er knyttet til traditionerne, der gør denne måned til noget helt særligt. Jeg glæder mig til alt, hvad december indebærer.

En decembertradition, som jeg også holder af, er at kigge tilbage på året, der er gået. Det gør jeg i “året der gik”-indlæg her på bloggen, hvor jeg måned for måned vil gennemgå, hvad jeg har lavet, oplevet, erfaret og tænkt i løbet af året. Startende med januar, som I får i dette indlæg.

Rigtig glædelig december!<3 Husk at jule igennem!

img_6576// Min moster og onkel flyttede i hus i januar, så vi brugte en del tid på at hjælpe dem med at komme på plads. Jeg agerede mest babysitter! //

 

img_6583-2// Jeg begyndte for alvor at dyrke yoga i 2017, så i januar blev der brugt en del tid på måtten derhjemme //

img_6354// Jeg skrev dette indlæg om at tage i byen uden at drikke. Jeg havde nogle rigtig gode oplevelser med at tage i byen i slutningen af ’16/starten af ’17, så måske jeg snart skulle det igen? //

fullsizeoutput_7326// Jeg delte opskriften på vores nytårsdessert (som jeg grundet influenza slet ikke fik noget af, haha) //

fullsizeoutput_732d
// I den lidt sundere afdeling delte jeg også en opskrift på sukkerfrie æblecrumbles. De var altså virkelig gode! //

img_6603-3// Jeg havde en virkelig hyggelig weekend hjemme ved Emma. Det var SÅ dejligt, at være sammen på den måde, og vi hyggede os sådan med bare at lave ingenting //

img_6648// Jeg var til den hyggeligste fødselsdag (blandt andre små ting) hos en gymnasieveninde, hvor vi mødtes til lækker mad hjemme hos hende og så tog videre i byen. Virkelig sjov og dejlig aften!  //

fullsizeoutput_73a0// Jeg tog mig en lørdag, hvor jeg ikke skulle andet, end lige dét, jeg havde lyst til. Jeg var lidt presset i januar, så det var ekstra vigtigt for mig at passe på mig selv, og det gjorde jeg bl.a. ved at ligge “pauser” ind, hvor jeg lige kunne trække vejret dybt og samle kræfter, energi og overskud //

img_0392
// Jeg gik i gang med fastelavnsbollebagningen (det er aldrig for tidligt, at gå i gang) og fik fremtryllet disse lækre (lidt avancerede) fastelavnsboller med creme, remonce, rabarber og pistacienødder //

img_5151// Der var nogle dage med ret fint vejr i januar, og på en af disse dage, hvor det var særligt godt vejr, var min familie og jeg ude og gå en dejlig tur med Luca //

web_0118// Jeg var med til tredje etape af Stiftens Etapeløb med min far //

img_6678// Emma og jeg var en tur på Brandts Museum, at se disney-udstillingen. Det var virkelig en hyggelig “venindedate” på en helt almindelig hverdagsaften //

fullsizeoutput_730d// I slutningen af januar gav jeg jer en update på min angst. Det er ret specielt sådan at læse, hvordan jeg havde det mentalt for knap et år siden. Jeg er glad for at have bloggen som en virtuel dagbog, men det gør også, at jeg bliver konfronteret med tidligere stadier af mit liv, som jeg måske er mere interesseret i at glemme. Ikke fordi, at der var noget forkert i at have det, som jeg havde det, men fordi at det gør ondt at tænke tilbage på //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta i cremet, vegansk "ostesauce"