År 2017 // August

År 2017 // September

fullsizeoutput_8500// Rasmus havde fødselsdag som det allerførste i september. 15 år – det er for sindssygt! //

kosmos// Alberte og jeg tog ud at spise. Vi var henne at kigge ved Storms Pakhus, men det var simpelthen for mange mennesker til, at vi kunne overskue at spise der (det var den officielle åbningsdag og virkelig dejligt vejr, så det var nok derfor). Vi endte i stedet på Kosmos, en vegansk café i Odense, hvor vi fik mægtig gode burgere! //

img_0249// Næste morgen spiste vi bagt grød – virkelig lækkert //

fullsizeoutput_8540// Vi fejrede Rasmus’ fødselsdag med familien //

fullsizeoutput_855b// Jeg delte en virkelig lækker choko-smoothiebowl med rødbede og brombær. Så god! //

img_0341// Min mor, moster, Inger og jeg var på besøg i den gårdbørnehave, hvor min mor arbejde da jeg var lille. Virkelig hyggeligt – både at være afsted med dem, men bestemt også at se det sted, som jeg også har mange minder fra //

fullsizeoutput_8561// Jeg skrev et morgenstunds-indlæg, hvor jeg delte en virkelig god omgang efterårsmorgenmad //

fullsizeoutput_7fcb// Jeg gav jer “en update på livet”, hvor jeg skrev om, hvordan status var pt. Jeg havde det meget, meget bedre end året før og tidligere på året, og det var jeg ufattelig glad og taknemmelig for. Når jeg genlæser indlægget, bliver jeg virkelig glad for, hvor langt jeg er kommet, og hvor meget, jeg har udviklet mig. Der er kæmpe forske på Marie fra slutningen af ’16 til Marie i midten af ’17! //

fullsizerender-7// Jeg var rundt i Odense på egen hånd – bl.a. i helsekostbutikker //

img_0372// Jeg hentede Inger fra dagplejen i øs-pøsende regnvejr. Vi havde en fest og hoppede i vandpytter hele vejen hjem. Jeg havde også taget regntøj på, så jeg kunne hoppe med, og det var noget, der vakte begejstring //

fullsizeoutput_8567// Jeg modtog en stor kasse med en masse spændende, veganske sager, og skrev i den forbindelse dette indlæg om at spise vegansk/plantebaseret //

fullsizeoutput_8579// Alberte og jeg tog på Den Lille Smalle, at spise morgenmad. Virkelig et favoritsted i byen! //

fullsizeoutput_8587
// Efter at have spist morgenmad, var vi inde at kigge på madmarkedet til SPIS! Odense Food Festival. Så fedt, at der også er kommet sådan noget til Odense! //

fullsizeoutput_859e// Jeg lavede nogle virkelig lækre veggie-burgere med glutenfrie græskarboller //

img_5811// Min familie og jeg tog på weekendtur til Berlin. Sådan en dejlig tur! //

fullsizeoutput_8566
// Jeg delte endnu en smoothiebowl – denne gang en lidt anderledes græskarudgave, der var virkelig, virkelig god! //

img_0590// Endelig lykkedes det at komme ind på Storms Pakhus at spise. Jeg var derinde med min mor og Malthe, mormor og bedstefar og det var en rigtig dejlig aften – trods viiiirkelig mange mennesker! //

fullsizeoutput_85be// Jeg spiste virkelig (virkelig, virkelig, virkelig) mange friske figner på alt og ingenting! Jeg købte faktisk også mit eget lille figentræ. Forhåbentlig giver det figner næste år //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

År 2017 // August