Året der gik // November 2016

Året der gik // December 2016

15384485_1231368090257685_3860209070556958889_o

// Jeg var til “efterårsfest” på gymnasiet hvor Vild $mith var ude og spille. Vi startede hjemme hos en af mine veninder, og kørte så i samlet flok til festen. Det var sjovt og en god aften, men jeg nød også at komme hjem i seng efter en lang uge //

December var en lidt presset måned. For selvom det også er måneden for masser af julehygge- og stemning, så var det som om at julefreden aldrig rigtig nåede at sænke sig over mig. Der var run på med skolen, de sidste vagter på arbejde skulle klares og jeg var træt og småsyg en del af december. Alligevel blev det dog til en del hyggelige ting, og særligt sammenkomster med min familie fyldte meget i december. Jeg var ikke så flittig til at få taget billeder i december som normalt, så udover nedenstående glimt fra december var der også et par kaffedates, en julefrokost på min fars arbejde og lidt flere rare familiestunder i min december.

Og så sluttede jeg af med at være hammer-syg, og det er derfor at dette indlæg først kommer nu. Jeg har ligget med influenza fra d. 30 til d. 2, så min nytårsaften blev alt andet end festlig – den blev tilbragt under dynen. Men nu er jeg så småt ved at vende tilbage til overfladen, så jeg vil forsøge at få ordnet lidt ting i dag – heriblandt at skrive lidt til jer.

img_0075

// Vi pyntede op til jul og begyndte på julerierne //

img_0081

// Vi fik besøg af min familie og brugte en eftermiddag på at bage julesmåkager //

img_6464

// Jeg tog på julemarked med min mormor. Det er så hyggeligt at gå rundt i det gamle H. C. Andersens kvarter, og det var rigtig hyggeligt at have min mormor med //

fyldte-chokolader

// Min mor og jeg gik i køkkenet og lavede fyldte chokolader til julehyggen //

img_8060

// Det var advent og jeg fik fiiiiine adventsgaver! //

img_0179

// Vi havde også en konfekt-dag i min familie, hvor vi fik lavet konfekt til den helt store guldmedalje //

img_7692

// Jeg nåede til juleferien og var dermed halvvejs med gymnasiet. Jeg skrev dette indlæg om det, for det var en vigtig milepæl for mig at nå //

img_6349

// Jeg tog ind til byen for at få ordnet de sidste julegaver og spise frokost med min mor. Perfekt start på ferien! //

 

img_0228

// Jeg havde den b.e.d.s.t.e. juleaften med min familie. Så herlig en aften fyldt med kærlighed, god mad, gaver og hygge //

img_5841

// Jeg var til flere julearrangementer med min familie. Både d. 26 og d. 29 december – og så var jeg også ved at være mættet af julehalløj //

img_6566-2

// Caroline og jeg tog ud for at drikke kaffe og bytte julegaver, og vi havde den dejligste formiddag sammen //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik // November 2016