10 Ønsker i December

Året der gik // Januar 2016

IMG_4538

// Jeg startede 2016 med at fejre nytår i min pæne buksedragt fra Mango. Det var en meget, meget stille og rolig aften, for jeg var ikke rigtig i festhumør //

Nu er der ikke længe tilbage af 2016. Jeg bliver altid helt overrasket og overrumplet, når året når sin ende, men det er jo nok bare et tegn på, at året har været fyldt og dermed er fløjet afsted.

Mit år har været noget turbulent og præget af både gode og dårlige perioder. Det bærer nedenstående “højdepunkter” og episoder fra januar også præg af, og jeg har på fornemmelsen at denne gennemgang af året 2016, måned for måned, vil bringe mig (og jer) gennem mange forskellige perioder og sindstilstande, som jeg har været igennem. For jeg har haft det rigtig godt og lavet rigtig mange gode ting, men jeg har også haft det svært og kæmpet mine kampe.

Men mere om det i de følgende “året der gik”-indlæg, og så regner jeg også med at lave en generel opfølgning og opsamling, når vi nærmer os nytår. Det er en meget god anledning til lige at reflektere over året, der er gået og samle lidt op på, hvad der har været godt (og knap så godt)

Nu er det vist tid til at vi tager et kig på januar, inden jeg kommer længere ud på et sidespor:

Skærmbillede 2015-01-03 kl. 14.34.45

// Jeg skrev om mine håb, tanker og drømme for 2016. Det har på mange måder været et hårdt år, og mine gode forhåbninger og intentioner er (desværre) ikke blevet indfriet 100%. Men det tager vi i et andet indlæg //

12494242_10205220625786919_411519952_o (1)

// Kun lige havde jeg udgivet indlægget om at 2016 forhåbentlig ville blive et år, hvor jeg ville rykke mig mentalt, og så kom den første udfordring. Jeg skulle nemlig til fødselsdag hos Cecilie – på Lolland. Jeg endte på et rigtig fint kompromis, og jeg er SÅ glad for, at det lykkedes mig at komme og være med til at fejre hende //

IMG_4591

// Jeg gav jer en update på gymnasielivet, der slet ikke var så slemt som frygtet. Jeg var træt, fordi vi lige var startet efter ferien, men også ganske fortrøstningsfuld og overbevist om, at det nok skulle gå. Vi var lige startet op i vores “rigtige” klasser efter ferien, og var dermed startet op på vores studieretninger. Jeg havde heldigvis fået min linje (samf + mat) og var rigtig glad for det //

IMG_4464

// Jeg fik hængt nye plakater op på mit værelse //

IMG_4415

// Ham her, min allerbedste hundeven, fyldte 8 år //

img_2387

// Jeg holdt hygge-aften med Emma, hvor vi så film, spiste chokolade og snakkede det halve af natten //

go-daw-fest01-e1452539603898

//  Jeg savnede efterskolen heeeeeelt vildt(!) og havde virkelig følelsen af at have mistet noget, der var uendelig vigtigt og betydningsfuldt for mig //

januar-toesedag

// Til gengæld havde jeg fået nogle nye, vildt søde, veninder på gymnasiet. Jeg brugte en eftermiddag og aften sammen med dem, på en helt almindelig hverdag, og det var simpelthen noget af det hyggeligste! Vi drak kaffe, spiste snacks og spillede spil, og så handlede vi ind og lavede aftensmad. Det må vi snart gøre igen! //

img_2436

// Jeg var til barnedåb hos min kusine Inger //

IMG_4873

// Jeg havde travlt i januar og rigtig meget om ørerne, så jeg nød en stille morgen med ro og god tid //

tumblr_o17y6dvMvu1tq8lopo1_500

// Jeg skrev om, at jeg stadig ikke drikker alkohol. Det er et bevidst valg, jeg har taget – og jeg drikker stadig ikke. Jeg har skrevet om det nogle gange, og også fået bragt en artikel på Kristeligt Dagblads hjemmeside omkring det for efterhånden længe siden. Læs den her //

image

// Jeg startede op på arbejde igen efter ferien, og havde en weekend, hvor jeg virkelig arbejdede meget! //

IMG_2500

// Jeg startede på kørekort! //

img_3849

// Jeg havde nogle ret hårde dage og skrev meget ærligt om det her på bloggen. Gud, det var hårdt – og det er også hårdt at genlæse. Jeg kan genkalde mig følelsen af, hvordan jeg havde det, og det er virkelig ikke rart, eller noget jeg ønsker for nogen! //

IMG_4884

// Jeg delte små ting – bl.a. med fine billeder af vintervejret //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 Ønsker i December