Outfit: 021216

Året der gik // November 2016

fullsizeoutput_6ff9

// Jeg havde en kærkommen fridag, der virkelig var tiltrængt, og det skrev jeg dette indlæg om. Jeg havde det nemlig ikke super godt og havde brug for at sætte lidt ord på det hele //

img_6222

// Jeg var ude og drikke formiddagskaffe med Caroline på selv samme fridag. Om aftenen fik vi gæster til min mors fødselsdag //

img_9955

// Min mor fyldte nemlig år i starten af november, og hun blev fejret aftenen før hendes fødselsdag, hvor familien kom over til aftensmad, og så fik hun også gaver om morgenen på den rigtige dag //

img_9940

// Jeg var ikke helt på toppen, og havde det sådan lidt underligt i nogle dage. Det resulterede i en mindre skriveblokade (og der var derfor stille på bloggen i nogle dage) og efterfølgende indlægget her, hvor jeg forklarede det lidt. Jeg er stadig i tvivl om hvor meget, jeg skal involvere jer i min proces mod at få det bedre… //

img_6246

// Jeg var til 18 års hos Kamilla, hvor den først stod på det helt store kagebord, og derefter salatbar + kød på grillen til aftensmad. Så hyggelig en dag! //

img_6250

// Jeg var til første etape af Stiftens Etapeløb (i virkelig dårligt vejr) sammen med min far. Jeg var rigtig glad efterfølgende! //

img_6269

// Jeg havde en hammer-travl uge! Med lange skoledage, en del afleveringer, arbejde en hel lørdag og fødselsdagsgæster søndag. Jeg trak derfor stikket fredag eftermiddag, og brugte et par timer på at gøre gode ting for mig selv, i stedet for at tage til fredagsbar //

fullsizeoutput_708f

// Vi fik besøg af familie og venner til brunch, for at fejre min mors fødselsdag //

efterskolesavn

// Jeg skrev et ret personligt og følelsesladet indlæg om efterskolen. Hvis I ikke har læst det, kan I finde det her. Det handler om at savne, føle sig svigtet og bebrejde sig selv //

IMG_5542

// En kommentar her på bloggen rørte noget i mig, og fik mig til at tænke over at huske på dét man har. Det resulterede også i det indlæg her //

fullsizeoutput_7256

// Cecilie kom og besøgte mig, da jeg var alene hjemme en weekend, hvor min familie var taget i sommerhus. Det var simpelthen så hyggeligt, at hun gad komme og holde mig med selskab, og vi havde den hyggeligste aften med film og slik, og efterfølgende formiddag med langsom morgenmad og en lang gåtur. Og masser af snak og grin! //

img_6354

// Jeg var på min første bytur og havde en virkelig sjov og skøn aften med de sødeste piger fra mit gymnasium. Jeg var positivt overrasket og synes virkelig, at det var skægt! //

223

// Jeg løb 2. etape af etapeløbet (i virkelig godt vejr), og skrev efterfølgende et indlæg om løb som terapiform //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: 021216