Julie Sandlau Smykker

Året der gik // Oktober 2016

img_9514

// Min mor og jeg var ude og plukke en masse æbler //

14550070_312791392419599_2512086432529514496_n

// Jeg skrev lidt om træningsglade, flow og endorfiner efter en virkelig god oplevelse til en idrætstime //

IMG_5832-1

// Jeg var til “børnefødselsdag” hos to af mine gymnasieveninder, da de fyldte 18 år. Sådan en hyggelig dag med de sødeste piger fra klassen, fødselsdagsboller og kaffe //

IMG_3403

// Jeg var i tvivl om hvorvidt, jeg var det rigtige sted, og det kom der dette reflekterende indlæg ud af. Sandheden er nok, at jeg stadig ikke helt ved, om gymnasiet egentlig er det rette, men jeg er til gengæld ikke i tvivl om, at det er en tid jeg bliver nødt til at gennemføre, for at få de muligheder senere, som jeg gerne vil have //

img_9549

// Jeg havde tidligt fri på en torsdag, og tog derfor ned på caféen, hvor jeg selv arbejder, for at lege gæst. Jeg brugte således et par timer på at lave lektier og skrive blogindlæg, mens jeg drak kaffe og spiste kage, inden jeg selv skulle møde på arbejde //

img_9486

// Jeg gik på efterårsferie og startede ferien med små, buttede bananpandekager med æbleskiver //

img_9733

// Jeg tog på tur til København med min mor. Bare mig og hende, og masser af tid til at gå rundt og opleve hovedstaden. Vi fik set så mange fine steder, drukket masser af kaffe (mest mig), shoppet, taget en del billeder, spist god mad og bare hygget, snakket og grinet. Det var en af de bedste oplevelser i 2016, for det var lige dét jeg trængte til på det tidspunkt. I kan finde alle mine guide-indlæg til byen HER og der er masser af gode tips og tricks at hente! //

img_6090

// I efterårsferien nåede jeg også en tur i biografen med hele familien //

img_9874

// Jeg mødtes med Emma til kaffe og (vegansk) kage på en hyggelig café i Odense //

fullsizeoutput_6ff7

// Jeg var ude og gå en lang tur i det smukkeste efterårsvejr med min mor, far, Rasmus og Luca //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julie Sandlau Smykker