Lørdagslinks #9

AcaiAcai // Det Naturlige Kosttilskud

img_2131

I har måske hørt om acai – vidunderbærret, der skulle indeholde masser af antioxidanter og omega 3, 6 og 9 fedtsyrer. Det skulle have alle mulige fantastiske egenskaber og fx. hjælpe med at holde huden ung og frisk, give et energi boost, stimulere fordøjelsen, hjælpe immunforsvaret, øge sexlysten, stimulere musklerne til muskelvækst og -udholdenhed, styrke lever og nyre til bedre udrensning, mindske generne ved overgangsalderen, virke kræftforbyggende og hjælpe på hjerte-kar-kredsløbet. Altså et lille vidundermiddel med mange funktioner!

I kan læse en masse mere om acai lige her!

Jeg tror ikke på at det er én lille ting, der gør os sunde eller usunde, men mange bække små, og man må jo gøre, hvad man kan. Og der er ingen bivirkninger ved acai, så hvorfor skulle man ikke implementere det i sit liv, hvis det kan give bare et lillebitte ekstra “sundhedsboost”?

img_2134

Det er nu blevet endnu nemmere efter AcaiAcai har lanceret de økologiske acai-kapsler, der er lavet med 100% naturlige acaibær og ingen fyldstoffer. Du kan altså få alle de gode effekter ved acai, og så endda økologisk, ved blot at tage et kosttilskud 3 gange om dagen – og så uden at tage unødigt “bras” med i pakken.

Jeg har i en periode byttet min vanlige fiskeolie ud med acai-kapslerne, og selvom jeg ikke kan mærke en markant forskel i min krop, vil jeg fortsætte med kapslerne. Netop fordi der ikke kan ske noget ved det, men at det måske kan styrke mit immunforsvar og min krops generelle velbefindende. Der er jo ingen grund til ikke at gøre, hvad man kan. Ændringerne ved at tage sådan et kosttilskud er ofte så små, at man ikke bemærker dem, men jeg tror stadig det er godt, at give sin krop de bedste forudsætninger for at fungere, og det gør man fx. ved at nære den med antioxidanter og fedtsyrer, som der er i kapslerne.

img_2133

Måske kan I genkende den pæne indpakning? Det er nemlig samme firma, som står bag de lækre, lækre NAC-bars, som jeg skrev om for nogle uger siden. Det er spændende nye produkter, som jeg er glad for at have fået lov til at prøve, og som får mine varmeste anbefalinger!

AcaiAcai har også lavet et pulver, som jeg gerne ville have fingrene i. Så kunne jeg nemlig booste mine greeniebowls, smoothies, grød, juice osv. med det violette vidunderpulver. Eller måske rulle dadelkugler i det? Det, tror jeg, kunne være ret lækkert.

Hop ind og bestil produkter fra AcaiAcai her. De har en genial service, hvor man kan tilmelde sig og få tilsendt kapslerne hver måned, så man ikke selv skal huske at bestille nye forsyninger. Smart!

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med AcaiAcai. Produktet er modtaget som en gave, men holdninger og ord er udelukkende mine egne.

 

2 kommentarer

 • Jeg har abonneret et par år på Acai pulveret. Jeg er blevet afhængig af det. Jeg tager en tsk. i min youghurt/tykmælk om morgenen. Det har en kraftig sød/syrlig smag. In i mellem laver jeg også bars af tørret frugt mm og tilsætter acai pulveret, hvis jeg har overskud af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Josiasen

   Det lyder bare vildt lækkert! Må få prøvet det pulver snart 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagslinks #9