Små Ting

After Eight Brownies med Frosting

IMG_3418Det er fredag, og I skal selvfølgelig have et forslag til en fredagskage, der kan forsøde denne dag lidt ekstra.

I denne omgang er det en syndig og lækker brownie, der er fudgy på den helt rigtige måde. Brownien er virkelig god i sig selv, men tilføjelsen af After Eight stykkerne og kakaofrostingen, der også er smagt til med lidt pebermynte, gør den u.i.m.o.d.s.t.å.e.l.i.g.

Den forsvandt i hvert fald hurtigt, da den stod i vores køleskab. Den blev ved med at lokke.

Tror snart, jeg må bage dem igen! Måske med en anden “smag” end pebermynte. Tænker noget med karamel eller ristede mandler?

God fredag!

After Eight Brownies med kakao/pebermynte-frosting, ca. 15 personer (vil jeg tro):
230 g. blødt smør
4 dl. sukker
2 dl. god kakao
1/2 dl. sirup
1/4 tsk. salt
4 æg
2 dl. hvedemel
1 pakke After Eight
kakao/pebermynte-frosting:
80 g. blødt smør
6 dl. flormelis
1 dl. kakao
1 1/2 tsk. vaniljesukker
130 g. philadelphia eller lignende
ca. 1 tsk. pebermynteekstrat/essens (smag til)

  1. Pisk smør og sukker lyst og luftigt.
  2. Rør kakao, sirup og salt i.
  3. Tilsæt æggene ét ad gangen og rør godt mellem hvert.
  4. Vend hvedemelet i til sidst
  5. Hæld dejen i en form beklædt med bagepapir.
  6. Dæk overfladen med After Eight, og tryk dem ned så de bliver skjult under dejen. Glat overfladen.
  7. Bag kagen ved 180 grader i ca. 30-35 min. Den skal føles færdigbagt, men må endelig heller ikke blive for tør.
  8. Lad kagen køle helt af.
  9. Til frostingen piskes smør, flormelis, kakao og vaniljesukker cremet.
  10. Tilsæt philadelphia og pebermynte, og pisk til en glat, cremet og luftig frosting.
  11. Smør frostingen over kagen.
  12. Sæt kagen på køl, og lad frostingen sætte sig, inden kagen skæres i firkanter. Eventuelt kan den drysses med kakao og pyntes med friske mynteblade.

TIP: Kagen er (om muligt) endnu bedre på 2. og 3. dagen!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små Ting