"Sommerferie"

Angulus: Kvalitet til hverdag og fest

Angulus er sådan et brand, som jeg altid har forbundet med kvalitet. Min mor har haft flere sko, støvler og sandaler derfra, og altid snakket rosende om dem. Et par støvler fra Angulus, har været en sikker vinder, når der skulle købes gave til hende! Jeg har ikke helt været helt så begejstret som hende. Jovist, det har været lækre sko i god kvalitet, men jeg har ikke været helt overbevist ift. designet. Jeg syntes i mange år, at det var lidt “konet”, og kun noget, mødre kunne gå i.

Helt anderledes har jeg det nu, hvor jeg pludselig kan se den samme værdi i fodtøjet, som min mor. Det enkle, klassiske og tidløse design kan virkelig noget, og så må jeg give min mor ret i, at det altså betyder noget, at sko er af ordentlig kvalitet – både ift. til komfort og look, hvor man også tydeligt kan se, når der er anvendt ordentlige materialer. Det er ikke uden grund, at der findes Angulus sko til kvinder, børn og mænd – for det er sko, der er gode at gå i (og det er vel fodtøjs fornemste opgave).

Da jeg begyndte at forstå min mors kærlighed til Angulus, var det først og fremmest støvlerne, jeg faldt for. Deres korte chelsea boots i forskellige designs synes jeg virkelig er pæne og den helt perfekte hverdagsstøvle, der kan dresses både op og ned. Men Angulus laver jo mere end det, og jeg har for nyligt opdaget, hvor fine deres sandaler også er. De sorte og de grønne høje sandaler, der er på collagen herover, synes jeg virkelig er fine, og det er således muligt at finde Angulus sko, i høj kvalitet og med høj komfort, til både hverdag og fest.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med juul-sko.dk 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Sommerferie"