Converse

Another Beautiful Lace Bra

 

Da jeg købte min sorte, blonde bh købte jeg også denne flotte bh fra Femilet. Der var 50% på den, så jeg måtte slå til med det samme, og det er jeg meget glad for at jeg gjorde. Den er så fin og passer perfekt!
Kan I lide den?

Forresten, så har jeg ikke glemt det projekt jeg startede for et par uger siden. Lige nu er ALLE mine veninder bare ved at få lavet deres værelser om, så I må altså lige vente lidt. Jeg ville bare have at I skulle vide at jeg altså ikke har glemt alt om det. I kan se det første indlæg om projektet lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Converse