Lyngby, Hammershøi & Tulipaner

Arbejd, arbejd

image

I denne weekend arbejder jeg. Stort set hele weekenden. I dag fra 11:30 til luk, og imorgen fra 10:15 til luk. Godt jeg er så glad for mit arbejde på den lille café! Hvis I på et tidspunkt er på disse kanter, skal I endelig komme forbi Café Gårdhaven i Tommerup! Jeg serverer kaffe og kage, eller store lækre burgere, med et smil. Brugskunst sælger vi også.

Det er første gang jeg er på arbejde siden før jul, så det er helt rart at være tilbage. Synes virkelig jeg har et hyggeligt arbejde. Og det er vigtigt, for ellers ville det være lidt drøjt at bruge så mange weekend-timer hernede.

Men al det arbejde kommer nok også til at betyde en lidt stille weekend herinde, selvom jeg meget håber at have overskud til at skrive lidt i aften…. Har bare også lige en engelsk stil, der skal være færdig på tirsdag, så den bliver jeg nok nødt til at prioritere.

Jeg var småsyg i går, så prioriterede en eftermiddag og aften i sengen, i stedet for at tage til karneval. Lidt træls, men sådan er det nogle gange. Ville hellere få startet på den opgave, slappe af og lade op til en travl arbejdsweekend. Sådan må man prioritere.

God weekend til jer! Jeg må hellere smutte tilbage til espressomaskinen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyngby, Hammershøi & Tulipaner