Banangranola

Arbejdsdage & Aftenmusik

120616

Så gik der nogle dage igen, uden megen aktivitet herinde. Jeg vil ikke bruge tid på at undskylde, for bloggen er mit lille projekt, og ikke noget, der skal udgøre en stressfaktor. Men alligevel håber jeg, at kunne vende lidt stærkere tilbage til bloggen, og få planlagt lidt spændende indhold til jer. Jeg har haft nogle travle dage med masser af arbejde og så har vejret været for godt til at sidde foran computeren, når jeg endelig har haft fri.

I skrivende stund var jeg egentlig på vej i seng, men så var der liiiige noget, jeg skulle have ordnet. Jeg tuller lidt omkring på mit værelse, halvt iført buksedragt og med semi-uglet hår, mens jeg hører Sebastian McCarty, og så fik jeg lyst til at skrible lidt herinde. Dels for bare at sige hej (hej!) og dels for at dele musik-tippet med jer. Jeg faldt over Sebastians covers på Spotify den anden dag, og siden der, har de nærmest kørt på repeat. Gør jer selv den tjeneste, at tjekke det ud. Særligt “Dancing On My Own” og “Pages” er ret fantastiske.

Nu tror jeg efterhånden, at jeg vil gå rigtigt i seng. Tror jeg vil være god ved mig selv og huske at læse lidt. Jeg har sovet dårligt de sidste nætter, og måske kan lidt off-line afslapning hjælpe på problemet. Jeg holder virkelig af at læse, men “glemmer” det ofte. Men i dag husker jeg det!

Sov godt<3 Vi læses (forhåbentlig) imorgen! Min dag står på morgentræning, venindebesøg og indkøbstur, men mon ikke jeg får tid til at bringe lidt herinde? Det skulle jeg gerne (meget apropos ovenstående tekst)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banangranola