Krydret Kylling- & Kikærtegryde

At lege turist i egen by

turist i egen byMed et ungdomskort til FynBus og sommerferie, følger en del frihed. Jeg holder af at befinde mig i byen og komme lidt væk fra stilheden herude på “landet”, og med en togtur på kun 12 minutter ind til Odense, har det været noget, der har været muligt at praktisere.

Således har jeg gennem de sidste uger været en del inde i byen. Både alene eller for at mødes med folk. Odense er måske ikke helt “min” by, da jeg ikke bor der, men jeg har alligevel et vist kendskab til byen, og jeg føler mig rigtig godt hjemme og tilpas der.

Jeg holder ret meget af bare at gå rundt, forvilde mig ned ad nye gader og spotte nye steder, som jeg ikke har prøvet før. Gennem de sidste uger har jeg således opdaget en del skjulte steder, der ligger lidt væk fra de crowdede caféer på gågaden. For der findes virkelig mange dejlige steder, hvis man bevæger sig lidt ned ad nogle sidegader og ud i de knap så kendte kvarterer.

Jeg har skrevet dem alle på en liste, og glæder mig til at besøge dem. Jeg er så småt også gået i gang med listen, og kan allerede krydse en håndfuld af. Jeg regner med at lave et indlæg med spisesteder i Odense på et tidspunkt, for der er virkelig mange gode!

I mellem tiden vil jeg opfordre jer, til at gøre hvad jeg har gjort: Lege turist i jeres egen by. Jeg garanterer jer, at I finder små skjulte skatte, som I vil være lykkelige for at opdage! Det er den hyggeligste måde at opleve en by på, og jeg har i hvert fald oplevet at forelske mig på en helt anden måde i Odense, efter at have opdaget alt det andet, som den også byder på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krydret Kylling- & Kikærtegryde