5 Skøre om Mig #5

At tvinge sig selv til at slappe af

IMG_5100Vi er taget et par dage i sommerhus. Bare en lille get-away til Vestkysten. Vi har lejet et hus ved Seawest, således at nogen kan boltre sig i badeland og legeland, og andre blot kan flade ud.

Jeg er på det sidste hold. Afslapningsholdet. Og jeg tvinger mig selv til virkelig at få slappet af. Til kun at gøre ting, jeg har lyst til. Uden at få dårlig samvittighed, ikke mindst. Således droppede jeg igår en tur i badeland, for at lave ingenting. Jeg drak the, læste et blad og et par kapitler i ny bog, så lidt Netflix og bare var. Jeg kedede mig faktisk en anelse, og det tror jeg også er meget sundt. At trække stikket fuldstændig, og bare trække vejret dybt ned i maven.

Træningstøjet er også blevet derhjemme, så jeg ikke føler mig presset og/eller lokket til at dyrke motion. Jeg lader min krop få ro. Går en lang tur ved Vesterhavet, hvis jeg har lyst. Lader være og bliver på sofaen, hvis jeg ikke har lyst. I disse dage, skal jeg bare være god ved mig selv. Jeg når, hvad jeg når, og det er godt nok. Det vigtigste er, at jeg får slappet af og ladet (mentalt) op.

Så I dag er der ingen “tvungne” planer. Intet jeg skal. Men. Vi har planer om en tur ud til kysten, min mor og jeg vil en tur i wellness med massage (badeland til drengene), og så noget med nogle fastelavnsboller, der skal bages, spises og nydes. Fordi det er det, vi og jeg har lyst til.

Nu tror jeg morgenmaden er ved at være sat på bordet, så jeg vil rejse mig og hoppe i mine allerblødeste bukser og en ulden cardigan, og smutte ned og drikke min morgenkaffe og spise min mors nybagte morgenboller, med dem, jeg holder allermest af.

Hav en dejlig dag, og husk at gøre rare ting for dig selv<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 Skøre om Mig #5