Forårssneakers fra Lofina

Banan- & Ananas Smoothie med Basilikum

IMG_4987

Godmorgen, og god hverdagsmandag.

Er I klar til hverdagsstart? Hænderne op, hvis I godt kunne bruge endnu en uges ferie. Jeg sidder og vifter med begge hænder på denne side af skærmen. Og jeg er sikkert ikke den eneste.

To tips: Kaffe. I rå mængder. Og et andet flydende energiboost; en smoothie fyldt med gode sager. Hvis jeg kunne overskue larmen fra en blender denne mandag morgen, var min dag uden tvivl startet sådan. Meeen, jeg er en smule lydfølsom på denne første hverdagsmorgen, så hos mig blev det til grød i stedet. Også en ganske rar (og lun) start på ugen. Og så sidder jeg lige liiiiidt ekstra længe over kaffen, trækker vejret dybt og skriver dette til jer.

Men altså, hvis I har tid (det tager ikke engang lang tid) og en blender uden larm (eller bare ikke er så lydfølsomme om morgenen), så kan jeg anbefale at starte dagen med smoothie. For eksempel denne lysegrønne sag, der smagte helt fortrinligt. Jeg siger jer: ananas og basilikum er hinandens bedste venner – også i smoothie!

Hvis I alligevel synes det er overkill med morgensmoothie, så gem den til i eftermiddag. Bare lov mig at I prøver den!

God mandag, jeg må hellere gøre mig klar og smutte i skole.

IMG_4989

Opskrift til 2 glas:
1 banan
en tyk skive ananas, ca. 3 cm. vil jeg tro
4-5 basilikumblade
1-2 dl. appelsinjuice (vælg en god én af slagsen)
en håndfuld isterninger
evt. vand

  1. Fjern skræl og stok fra ananassen, og skær den og bananen i små stykker.
  2. Put ananas, basilikum, isterninger og 1 dl. appelsinjuice i blenderen, og blend til en cremet konsistens uden klumper.
  3. Juster evt. konsistensen med ekstra juice og vand
  4. Server med det samme i glas med sugerør.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårssneakers fra Lofina