At være helt nede og skrabe bunden

Barcelona Shopping

IMG_7096

Jeg fik shoppet lidt i Barcelona. Faktisk lidt mere, end jeg havde tænkt jeg skulle, men jeg er glad for de ting, jeg har fået med hjem, så det er okay. På billederne her ser i stofnet, et Gaudi-inspireret krus og forskellig chokolade, der er de småting, jeg har fået med hjem. Der udover har jeg købt et par sko, to kjoler og et par bukser, som jeg nok også viser jer på et tidspunkt.

Nettene var fra henholdsvis FC Barcelonashoppen og en tilfældig butik, vi stødte på, da vi gik rundt i byen. Jeg er ret vild med sådanne stofnet, og da de var ret billige, måtte jeg have dem begge med hjem.

Læs også: Barcelona day two hvor jeg viser lidt fra FC Barcelonas stadion

IMG_7097

Kruset er som sagt Gaudi-inspireret, og den “turistsouvenir”, jeg valgte at købe. Jeg vil helst have et eller andet små-kikset og virkelig turistet med hjem fra de steder, jeg besøger. Jeg synes, det er sjovt at samle på, i og med at der så er knyttet nogle rare minder til tingene. For denne omgang blev det kaffekruset, der er både fint og charmerende, men også lidt grimt og kikset. Helt som det skal være.

IMG_7099 IMG_7098

Jeg er lidt af en choko-holik, og kunne altså ikke dy mig for at købe noget med hjem. Der var så meget god chokolade og fristelser for en som mig! De fire plader her er alle købt i Chocolat-Box, hvor vi spiste is et par gange, og jeg glæder mig sådan til at smage dem.

IMG_7100

Den sidste plade, jeg måtte have med hjem, var fra en lillebitte kaffebiks, hvor min far var inde og købe kaffe. Jeg spottede denne med 99% kakao, og blev nødt til at have den med hjem. Er ret spændt på at prøve den, og så synes jeg bare, at indpakningen var så fin. Og ja, det er også vigtigt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være helt nede og skrabe bunden