Små Ting

Begynder Yoga

Skærmbillede 2016-06-13 kl. 13.57.47

Som jeg nævnte i dette indlæg om træning, er jeg blevet rigtig glad for yoga. Jeg er gerne på et hold minimum én gang om ugen i mit fitnesscenter, og det passer mig rigtig godt som supplement til anden træning. Yoga er hårdt og udfordrende, men ikke på “sveden-hagler-af-mig-og-jeg-kan-ikke-få-vejret”-måden, og jeg finder det samtidig enormt afslappende og afstressende. Jeg sørger dermed for altid at være rolig, når jeg dyrker yoga. Jeg skal tage mig tid til at trække vejret dybt og mærke strækkene – ellers kan det være lige meget.

Foruden holdtræningen dyrker jeg også en smule yoga hjemme på mit værelse eller ude i haven. Bare basis-øvelser, -stillinger og -stræk, som jeg enten finder guides til på youtube eller improviserer ud fra min sparsomme erfaring og mit lille repetoire.

Jeg kan virkelig anbefale jer, at prøve kræfter med det. Virkelig. Det er et fantastisk redskab og en skøn måde at bevæge kroppen på. Man bliver stærk og kropsbevidst på en hel anden måde, end jeg ellers har oplevet , 0g jeg synes hurtigt, at man mærker fremgang. Det handler i høj grad om at engagere sig i det. Koncentrere sig om muskelkontakt, holde fokus og mærke kroppen. Yoga er fysisk, men også mentalt.

Herunder kan I se en lille video, hvor jeg øver mig i nogle af de basis-øvelser, jeg kører igennem. I morgensol og til lyden af fuglefløjt, og iført weekendtøj og med morgenhår. Jeg øver mig som sagt stadig, men jeg kan rigtig godt lide at starte dagen med en smule yoga – bare 5 minutter gør en dejlig vågen og klar til dagen. I kan lade jer inspirere af min lille video (som I måske også har set lidt til på instagram) eller I kan søge inspiration andetsteds.

// downward facing dog -> planke -> cobra -> downward facing dog -> upward facing dog -> downward facing dog -> childs pose //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små Ting