A quick Goodmorning

Birthday Presents #4

IMG_6256

I lørdags fik jeg den sidste af mine Bolia MatchBox kasser (wuhu!) og min samling er nu komplet. De andre kan findes HERog HER. En ny krimi, fine øreringe og penge fik jeg også.
Dagen i dag skal burges på at få lavet lidt lektier (hurra for lektier i ferien), så jeg slipper for at kæmpe med dem mandag aften. Det gør det heller ikke lettere, at jeg ikke ved om lockouten vil påvirke min skole og hvor mange timer jeg ikke skal have. Senere smutter jeg måske en tur ned og træner, hvis jeg ellers er frisk. Jeg kæmper nemlig også lidt med forkølelse. Øv…
Box from Bolia, book and earrings.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A quick Goodmorning