Træthed & Tiltrængt Morgenro

Blogpause & Tænketid

IMG_8007

I har måske lagt mærke til, at der har været lidt stille herinde den sidste uges tid. Det sidste indlæg, der blev udgivet, var fra torsdag morgen, så det er næsten en hel uge siden jeg har givet lyd fra mig. Torsdags-indlægget bar også præg af at jeg var træt og udkørt, og det er netop også grunden til stilheden herinde.

Jeg havde nemlig en ret hård weekend, der ellers startede godt med introfest fredag og fødselsdagsbrunch for min mormor om lørdagen. Jeg var stadig træt og indimellem blev jeg også ramt af ubehag, men begge dele gik over al forventning og jeg var glad. Men lørdag aften brød jeg sammen. Hvad der ellers bare burde have været en mindre bagatel fik pludselig hele min verden til at ramle, og jeg var ulykkelig og utrøstelig, og vred på mig selv, alt og alle. Jeg var stadig helt fra den da jeg vågnede søndag morgen, men efter en lang snak med min mor (og en del tårer) tog jeg alligevel på arbejde, for at få det hele lidt på afstand og trods alt lave noget normalt.

Det var ret skræmmende, at opleve sådan et break down på egen krop. Jeg havde vitterligt følelsen af ikke at kunne holde sammen på mig selv, og pludselig var jeg slet ikke sikker på hvem jeg var, hvad jeg ville og om jeg overhovedet var noget værd. Det var virkelig, virkelig ubehageligt, og jeg håber ikke at jeg ender i en lignende situation igen.

Derfor har jeg også haft brug for et par dage til lige at samle mig. Lige efter episoden var jeg usikker på hvad jeg egentlig ville – hvem jeg var. Det hele virkede fuldstændig ligegyldigt og meningsløst, og tanken om at blogge tiltalte mig overhovedet ikke. Alt virkede irrelevant. Den følelse har heldigvis lige så stille sluppet sit tag i mig, og lysten til at skrive er kommet snigende .

Men jeg har haft brug for tid til at tænke og ro til at mærke efter, og det er derfor, jeg først er tilbage nu. Den altoverskyggende følelse af ligegyldighed er forfærdelig at være i, og jeg forsøger derfor at få tanket lidt op på gode ting, der føles gode og rigtige. Så jeg kan få udryddet ligegyldigheden og vende tilbage til lidt mere konstruktive tankemønstre og følelser. Det kræver lidt arbejde.

Næste step har så været at få brudt skriveblokaden, der er opstået i kølvandet på al dette, men det håber jeg lykkes med dette indlæg. Det er i hvert fald rart at være tilbage ved tasterne og få skriblet lidt tanker ned. Jeg håber (og ved), I vil have forståelse for denne blogpause, som I nu også har fået en forklaring på.

Og så kan jeg mærke, at jeg glæder mig til at komme rigtig tilbage her til bloggen. For bloggen er noget af dét, der giver mig lidt indhold i mit liv. At skrive er noget af det, jeg holder allermest af, og jeg synes at interaktionen med jer er så hyggelig og givende på flere måder. Forhåbentlig vil I fortsat læse med, og være lige så søde ved mig, som I plejer når jeg deler disse lidt mere tanke-tunge indlæg. Tak for det og tak fordi I læser med<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træthed & Tiltrængt Morgenro