eBay Halskæder

Butternut Squash med Fyld

fullsizeoutput_6c65

Det er græskarsæson og det skal udnyttes. Det er først de senere år jeg har fået øjnene op for græskar, men nu er jeg virkelig fan. Særligt i suppe, gryderetter og bagt i ovnen synes jeg virkelig, det er lækkert.

For et par uger siden lavede jeg ovenstående frokost. Og det var bare SÅ godt. I al sin enkelthed er det et halveret, bagt butternut squash (der er en form for græskar) fyldt med tilberedt kylling, feta og rødløg. Toppet med lidt syrlige græskarkerner og bitter rucola var det et helt perfekt afbalanceret måltid. Jeg lavede det som sagt til frokost, men det kunne også være god aftensmad – og en fin måde at få brugt lidt rester af tilberedt kylling.

fullsizeoutput_6c8a

Opskrift på bagt butternut squash med fyld til 1 person:
1/2 butternut squash
en håndfuld tilberedt kylling (fx. en rest)
20 g. feta
1/2 lille rødløg
salt & peber
evt. andre krydderier (kunne fx. være lidt chiliflager)
til servering: rucola og granatæblekerner.

  1. Skrab kernerne ud af det halve græskar, prik det med en gaffel og krydr med salt og peber.
  2. Bag det i ovnen ved 190 grader i ca. 30 min til det er mørt.
  3. Lav imens fyldet: Skær rødløg i halvmåner, smuldr fetaen og skær/riv kyllingekødet i mindre stykker. Krydr med salt og peber og eventuelt andre krydderier.
  4. Fyld fyldet ovenpå squashen og bag i 10 minutter til det er gyldent på toppen.
  5. Server rygende varm med rucola og granatæblekerner.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

eBay Halskæder