Outfit: 210216

Campingferie eller Storbyferie?

camper44

Der er ikke så længe til sommerferie, som der har været, og det afføder spørgsmålet om hvad dette års ferie skal stå på? Hvad er man mest til? Camping og natur eller storby og shopping? Og hvad er budgettet til?

Da jeg var lille, var vi faktisk ret meget campingmennesker, og jeg har dermed været på en del danske og en håndfuld udenlandske campingpladser. Vores første tur til USA, da jeg kun var tre år gammel, var faktisk en 3 ugers rundrejse med telt.

De senere år har vi ikke camperet så meget selv (vi har haft nogle virkelig uheldige oplevelser med luftmadrasser og nok blevet lidt mere magelige), men mine bedsteforældre har en campingvogn, men jeg nyder at komme på ferie i. For der er nemlig noget særligt hyggeligt over campingvogne, og jeg kunne nogle gange godt have tænkt mig, at vi havde haft vores egen. Der er så mange forskellige modeller, så vi kunne sagtens have fundet en med plads til os alle sammen.

For jeg var egentlig ret glad for campinglivet! Selvfølgelig stillede jeg heller ikke så store krav, og var ikke så bevidst om alternativerne, da jeg var lille, men jeg hyggede mig ganske glimrende, og nød at sove i telt, lave mad på minigrill og leje cykler på pladserne. Tror det var sådan “rigtig” ferie for mig, slet ikke at skulle noget.

Den form for “laid back”-feriestil kunne jeg nogle gange godt tænke mig igen. Og efter at have prøvet at køre i autocamper i USA, tænker jeg at man ville kunne få den samme oplevelse af frihed og ro med en campingvogn.

Hvordan tager I på ferie?

Sponsoreret1-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: 210216