2015: November

Chokoladebrud

IMG_4179

En del af vores konfekt blev i år også chokoladebrud. En super nem måde at lave lækker “konfekt”, der kan custumizes og tilpasses præcis efter smag og hvad skabene gemmer på.

Fremgangsmåden er præcis den samme, lige meget hvilket fyld man fylder på:
Smelt chokolade og bred det ud på et stykke bagepapir i 3-5 mm tykkelse. Swirl evt. en anden slags chokolade over, og drys så med dit ønskede fyld. Lad dem sætte sig, inden de brækkes i mundrette bidder.

Vi lavede disse tre smagsvarianter:
IMG_4181

Mørk chokolade med afskallede hasselnødder og små knasende karamelstykker

IMG_4182

Mørk chokolade med swirl af lys chokolade, med mandler, valnødder, tørrede figner, kokosmel og et drys kanel

IMG_4185

Mørk chokolade med swirl af hvid chokolade, med usaltede pistacienødder, små stykker blød fudge og cashewnødder

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2015: November