Træningsgadgets til Hjemmetræning

Copenhagen Day 2

koebenhavn2-1

Næste KBH-indlæg er klar! Og hu-hej for en dag! Vi nåede SÅ meget, så dette bliver også et langt indlæg, men det håber jeg, er OK. For der er en del gode anbefalinger i indlægget, så læs bare med!

1. Wakeup Copenhagen
Dagen startede tidligt på vores hotel, hvor vi gjorde os klar til at begive os ud i byen for at spise morgenmad.

img_5961

2. Morgenmad på Emmerys
Emmerys er et af mine favoritsteder, så jeg elsker at besøge dem, når jeg har mulighed for det. Den butik, der lå tæt på os, var et ret lille sted, men der var stille og hyggeligt og et fint udvalg til morgenmaden. Vi fik begge yoghurt, og så fik jeg en ostemad og kaffe, og min mor en croissant.

fullsizeoutput_6f86

3. Shopping
Så stod den på shopping og vinduesshopping rundt omkring Strøget og bl.a. i Magasin, hvor vi også var nede og se deres kæmpe Mad&Vin-afdeling.

fullsizeoutput_6f87

Det er lidt svært at tegne den præcise rute vi gik ind, da vi også blot gik lidt rundt på kryds og tværs. Der er mange hyggelige gader at forvilde sig ned ad, så det er bare at gå lidt på opdagelse. Ruten på kortet er altså ikke den præcise tur vi gik, men mere bare for at vise hvilket område vi gik rundt i.

fullsizeoutput_6f8aimg_9615fullsizeoutput_6f8c

4. Internationalt marked
Ret tilfældigt var der et internationalt marked lige ved Storkespringvandet, så der var vi også lige inde og lure lidt.

img_9622fullsizeoutput_6f8dfullsizeoutput_6f8e

5. Området omkring Klosterstræde og Gråbrødrestræde
…er simpelthen så hyggeligt!

fullsizeoutput_6f8f

Notre Dame
Jeg har helt glemt at tegne den ind på kortet, men Notre Dame er et must-visit, hvis man er i København. Det er den hyggeligste dimse-butik med SÅ mange pæne ting!

fullsizeoutput_6f90

Frokost ved Retreat i Magasin
Vi endte med at gå tilbage til Magasin, da vi var shoppe-trætte og godt sultne. I kælderen var der en del spisemuligheder, og vi endte med lækre salater fra Retreat. Herefter gik vi tilbage mod hotellet for at smide vores poser og indkøbte sager.

fullsizeoutput_6f93

6. MANT
Den pæneste butik med masser af grønne planter! Der var virkelig mange ting, jeg godt ville have haft med hjem, så det er bestemt en butik jeg skal tilbage til.

7. Tilbage på hotellet
– blot for lige at sætte poserne, tisse og fylde vandflasker – og så afsted igen!

koebenhavn2-2

Vi gik heeeeeeele vejen ud til Botanisk Have (en tur der var ret kedelig) og så var der lukket! Øv! Så et lille tip: Tjek åbningstiderne og lad være med at gå den tur – den er kedelig.

fullsizeoutput_6f9afullsizeoutput_6f94fullsizeoutput_6f98

9. Eftermiddagskaffe på Cousins
Til gengæld var vi gået forbi den hyggeligste lille café, som vi endte med at gå tilbage på for at drikke kaffe. Det var en kombineret indretningsbutik og café, og simpelthen det fineste sted! Udvalget var ikke så stort, men virkelig godt, og så var der en rar, afslappet atmosfære, ganske stille og en pæn servering. Kaffen var god og den varme kakao med orangesmag virkelig god! Det kan i den grad anbefales!

fullsizeoutput_6f9d

10. Gåtur langs søerne
Efter kaffen bevægede vi os over mod Vesterbro langs søerne.

img_5985fullsizeoutput_6f9efullsizeoutput_6f9f

11. Vesterbro
Vi gik lidt på må og få ovre på Vesterbro, og det er derfor heller ikke den præcise rute, jeg har tegnet ind her. Vesterbro er virkelig et dejligt område, og det var så mange spændende steder, jeg gerne ville have kigget nærmere på! Det er et meget alsidigt område med både grafitti og grønthandlere, samt smarte caféer og hippe kaffebarer.

12. Værnedamsvej
Jeg fik ikke taget nogle billeder af Værnedamsvej, men det er bl.a. en af de rigtig hyggelige gader i området. Gl. Kongevej som den ligger op til er også rigtig spændende!

fullsizeoutput_6fa6

13. Nem aftensmad fra Mad Cooperativet
Det var ret sent, da vi var ved at være hjemme i vores eget kvarter, så vi slog et smut forbi Mad Cooperativet på hovedbanegården og købte salater med hjem. Hjemme på hotellet hoppede vi et varmt bad, tændte for Netflix og spiste i sengen. Helt OK måde at slutte en fantastisk dejlig dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsgadgets til Hjemmetræning