Hov og Ups... Og så lidt om hvorfor der har været stille...

Copenhagen Day 4

koebenhavn4

Vores fjerde og sidste dag startede, som alle de andre dage, på vores hotel. Vi stod forholdsvis tidligt op, gjorde os klar og spiste lidt frugt, pakkede vores ting, tjekkede ud og smed bagagen ned i bilen, og så begav vi os afsted mod vores udsete morgenmadsspot.

Læs også de andre indlæg om København i indlæggene her – der er masser af gode tips!

img_2503img_1376

1. Morgenmad hos Mad & Kaffe
Vi, eller jeg, havde hjemmefra lavet en liste med ting og steder, vi gerne ville se, prøve, opleve og besøge. På den liste var der en del spisesteder. Vi nåede slet ikke dem alle, men på vores sidste dag havde vi aftalt, at gå hen og spise morgenmad på Mad & Kaffe. Og det var så-så godt! Det levede bestemt op til forventningerne og både omgivelser, mad og kaffe var helt perfekte. Man krydser af på et kort (enten 3, 5 eller 7 ting) og vælger herudover drikkevarer. På den måde får man lige netop den morgenmadsanretning, man bedst kunne tænke sig. Vi valgte blot at tage 3 ting hver, hvilket passede rigtig fint til morgenmad, men til en større brunch (måske lidt senere på dagen) havde det været fint med 5 ting – der var i hvert fald virkelig meget, der lød lækkert og som vi gerne ville have smagt. Vi fik begge blåbæryoghurt med granola, og så bestilte jeg brød og avokado, og min mor ost og croissant, og så delte vi lidt – det fungerede super godt!

Et lille tip: Kom tidligt! Vi kom omkring kl. halv 10 og nåede liiige at nuppe et bord.

fullsizeoutput_7064fullsizeoutput_6dd7fullsizeoutput_704ffullsizeoutput_7051fullsizeoutput_7052

3. Vesterbro og Værnedamsvej
Herefter gik turen gennem Vesterbro og bl.a. en tur ned ad Værnedamsvej. Vesterbro er det hyggeligste kvarter, som jeg bestemt ikke er færdig med. Hvis jeg skulle bo i København, kunne jeg godt se mig selv her, og jeg vil bestemt gerne tilbage og snuse mere rundt.

fullsizeoutput_7054fullsizeoutput_7055

4. Søerne
En gåtur langs søerne er også altid en god idé, når man er i København – også selvom vejret er gråt.

img_9836img_9829fullsizeoutput_705bfullsizeoutput_705cfullsizeoutput_705ffullsizeoutput_7060

5. Torvehallerne
På vores sidste dag måtte vi lige et smut forbi Torvehallerne, for at købe lidt frugt og grønt med hjem. Vi var der jo den første aften, hvor der var fyldt til randen i forbindelse med Kulturnatten, så det var også ret fedt at komme derud igen, hvor der var knap så mange folk og dermed lidt mere ro til at snuse rundt og kigge på alle de lækre sager. Jeg ville købe frugt og grønt på markedet hver uge, hvis jeg boede i København! Det er bare SÅ meget lækrere!

6. Indkøb i Salling og Magasin
På vejen tilbage slog vi et smut forbi Salling og Magasin, for liiiige at få købt det sidste, som vi ikke havde fået gjort om lørdagen. Jeg skulle bl.a. have noget kaffe med hjem!

fullsizeoutput_7061fullsizeoutput_7062

7. Slotsholmen og Pokemonjagt i Bibliotekshaven
Vi havde lovet Malthe at fange nogle Pokemons for ham, så vi lagde ruten forbi Slotsholmen og Bibliotekshaven igen, for at nå at fange lidt flere til ham. Det er også et fint område, hvis man ikke fanger Pokemons, så det kan faktisk være rigtig fint at ligge ruten forbi der – bare for lige at gå igennem og se det.

8. Tilbage på hotellet
Vi var tilbage på hotellet ved 2-tiden hvor vi hoppede direkte ud i bilen og begyndte hjemturen.

9. Italiens supermarked: SuperMarco
Nogle af vores venner havde talt rigtig pænt om et stort italiensk supermarked, så da vi alligevel kørte lige forbi, besluttede vi at tage ind og se på det. Der var mange gode sager, og vi endte da også med at komme hjem med noget lækker lufttørret skinke, et par glas pesto, blodappelsinsodavand, ladyfingers og noget italiensk pasta. Det kan godt anbefales.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hov og Ups... Og så lidt om hvorfor der har været stille...