Mit 2016 & Tanker om 2017

Crispy Chokolader

img_0160

Jeg nåede slet ikke at få delt alle julelækkerierne med jer, inden julen var over os. Men de her chokolader deler jeg nu med jer alligevel. Det er der 4 grunde til: 1) De er ikke så julede, at de ikke kan serveres på andre tidspunkter af året også. 2) Det er altid passende med en opskrift på chokolader. 3) De er vanedannende gode! Så er I advaret! 4) De er ultra nemme at smække sammen! 3 ingredienser røres sammen, hældes i forme og sættes på køl, og wupti(!) – så er der chokolader.

Hvis I bruger en god, mørk chokolade er de også i den sunde ende af konfektskalaen, så måske de også er ganske passende at spise ind i januar, når lidt selvforkælelse er på sin plads, men man stadig gerne vil holde den sund(ere) linje efter julemåneden.

Tror snart jeg må lave en portion mere…

Jeg lavede dem på slump, så jeg kan ikke give jer mængderne, men jeg gjorde således (det er altså virkelig nemt):

Fremgangsmåde til crispy chokolader:
Mørk chokolade (din favorit) smeltes i mikroovnen eller over vandbad. Rør en passende mængde puffede ris eller whey crisps fra Bodylab i. Smag til med et nip salt. Hæld massen i små chokolade-silikoneforme (eller bare en firkantet form, som du bagefter kan skære i tern) og lad det sætte sig på køl. SPIS!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit 2016 & Tanker om 2017