MOT dag

Danish Fashion Now

I dag har vi haft endnu en MOT-dag på NÅE, så musikteaterholdet kan blive helt klar til præmiere imorgen. Men i stedet for at vi på gallatøjsholdet skulle bruge endnu en hel dag ved symaskinerne, tog vi på tur til Odense. På Brandts, var der nemlig lige åbnet en udstilling, “Danish Fashion Now”, der jo var yderst relevant for os.

Udstillingen var inddelt i tre afdelinger. I den første havde forskellige danske designere (bl.a. Mads Nørgaard, Soulland, Stine Goya, Baum und Pferdgarten og mange andre) fået hver deres lille rum, som de havde lavet en udstilling i, og så kunne man høre lidt om tankerne bag deres design via små fladskærme, der sad ved indgangen. Her er de øverste 8 billeder fra, og de sidste 3 af disse, er fra Stine Goyas rum, som jeg var meget imponeret over. Helhedsindtrykket var vildt godt, og kjolen med de gyldne biller var så betagende. Det var meget forskelligt hvor meget der var gjort ud af det, og hvordan designerne havde valgt at fremstille deres design. Stine Goya gjorde som sagt meget ud af helhedsindtrykket med de farvede silkebånd, Mads Nørgaard var meget simpelt, men med zebrastribede vægge (har desværre ikke et billede), andre havde sat deres manequin’er på en sær måde, Baum und Pferdgarten havde et moodboard med og der var også nogle, der blot havde et tøjstativ med deres kollektion.

Den næste afdeling var “The Red Carpet”, hvor der var ca. 10 kjoler fra den røde løber samlet. Altså kjoler, kvinder som Medina, Lise Rønne og Iben Hjejle har båret. De var smukke. Særligt var jeg vild med ryggen på den lyseblå kjole, og den hvide med strutskørtet, som Lise Rønne havde på ved Eurovision Song Contest.

Sidste del af udstillingen, der er billederne fra den mørkeblå palietkjole og til slut, var en samling af Kronprinsesse Marys kjoler, fra forskellige designere. De var også ufattelig flotte, og det var ret spændende at være tæt på så fantastisk dygtigt håndværk.

Efter modeudstillingen havde vi lidt tid inde i byen, hvor vi fik kigget lidt i butikker og alt i alt havde en rigtig hyggelig dag.

Nu er jeg hjemme, og klar til at holde weekend. Ønsker også jer en dejlig weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOT dag