Overnight Oats // Køleskabsgrød med Æble

Den Gode Morgen

fullsizeoutput_7248

I dag har været en af de gode morgener. En af de morgener, hvor jeg følte mig nogenlunde udhvilet, da vækkeuret ringede. Måske fordi jeg fik lov til at sove en smule længere, da første modul var aflyst. Jeg hoppede i løbetøjet og løb afsted i mørket. Da jeg kom hjem, var det ved at være lyst, og jeg følte mig klar og frisk i hovedet. Og nu sidder jeg med ovenstående morgenmadstallerken. Det lyder meget godt, gør det ikke? For mig er det i hvert fald den perfekte måde at starte dagen, og jeg ville sådan ønske at der var tid til sådanne langsomme morgener hver dag. Jeg har det meget, meget bedre, når dagen starter på denne måde.

Måske skal jeg blive bedre til at implementere morgenløb (selvom det virker uoverskueligt at skulle løbe kl. 6!) og måske skal jeg også indimellem tage mig den frihed, at skippe et morgenmodul, hvis jeg kan mærke, at det vil være det sundeste for mig. Jeg kan i hvert fald mærke at jeg, lige nu, mens jeg sidder og sipper morgenkaffe og skriver dette, har det markant bedre, end jeg har haft den sidste uge.

Nu venter der en kort dag på gymnasiet og derefter en tid hos kranio-sakral i eftermiddag. Forhåbentlig bliver der tid til en kaffe inde i byen. Og så tror jeg, der er en aflevering, der venter i aften.

God dag til jer <3

fullsizeoutput_7249

// Drænet yoghurt rørt med chiafrø og toppet med akaciehonning, granola og cornflakes, en halv hjemmebagt bolle med ost og marmelade, appelsinbåde og en dadel med peanutbutter + sort kaf’ //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overnight Oats // Køleskabsgrød med Æble