Søvn (og mangel på samme)

Den Perfekte Lørdag

IMG_5343

// Lækker morgenmadsanretning, god kaffe og farvefine tulipaner //

Jeg har haft noget nær den dejligste og mest perfekte lørdag længe! En lørdag med tid og ro til at gøre det jeg nyder, men også en lørdag hvor jeg har fået noget fra hånden, og føler jeg har udrettet noget.

Jeg vågnede ved 8-tiden, og følte mig veludhvilet. For en gangs skyld, og apropos indlægget i går, havde jeg faktisk sovet godt (kun vågnet 2 gange i løbet af natten) i hele 10 timer, da jeg allerede gik i seng ved 22-tiden i går. Min familie var ved at gøre sig klar til at køre over til vores familie i Jylland, men da jeg havde besluttet at melde fra, kunne jeg blive liggende under dynen og læse et par kapitler i en god bog.

Da de andre var kørt ved ni-tiden stod jeg op, og brugte tid på at kredse lidt ekstra om min morgenmad, der endte med at være ovenstående “minibrunch” som jeg nød mens jeg drak et par kopper kaffe og løste krydsord.

skov

// Smukkeste skov og dejligste tur i ro og fred //

Da jeg havde spist morgenmad var vejret simpelthen så pænt, at jeg besluttede at lufte Luca. Vi gik vores sædvanlige tur gennem skoven, og jeg nød roen og stilheden. Der var diset da vi kom derned, men så småt brød solen igennem og det var simpelthen så smukt. På turen så vi også hele to harer, hvilket jeg ellers ikke mindes at have oplevet i den del af skoven, og det var sådan en fin og rar oplevelse. Dejligt livsbekræftende på en eller anden måde, og jeg blev nærmest lidt høj over det.

Hjemme igen lavede jeg 20 minutters yoga på stuegulvet. Det er ikke noget jeg ellers praktiserer, men jeg kunne godt tænke mig at gøre det noget mere, for det var faktisk ganske rart. Herefter bladrede jeg lidt i kogebøger, og besluttede mig for at gå i køkkenet. Jeg manglede en enkelt ting, så det kunne fint kombineres med dagens løbetur. Så jeg bagte bunden til den æbletærte, jeg havde besluttet mig for at lave, og snørede så løbeskoene.

IMG_2877

// Løb forbi de fineste forårsblomster, og kunne ikke lade være med at stoppe for at tage et billede //

Havde bare planer om en almindelig tur på ca. 4 km, men vejret var simpelt så dejligt, benene friske og hovedet i balance, så det endt med at blive en tur på 6 km. På trods af at jeg løb 3 x halvmarathon sidste år, er dette det længste jeg har løbet længe. I lang tid har jeg bare løbet 3-5 km, da det er det, der har været tid og overskud til. Tror skam sagtens jeg kunne løbe længere, det er bare ikke blevet prioriteret. Men med det spirende forår i luften, får jeg mere og mere lyst til at løbe længere og længere, og tit handler det også bare om at få brudt et mønster. Nu er jeg kommet over den usynlige barriere, jeg havde sat for mig selv ved 5 kilometer, så nu bliver det lettere at øge kilometermængden yderligere. Det har jeg i hvert fald oplevet før.

Efter et hurtigt bad var jeg skrup sulten, så jeg lunede en portion af gårsdagens dahl, og slog mig ned med det og lidt serier på TV2 play. Da frokosten var spist fortsatte jeg med bageprojektet, og så kom min familie hjem.

IMG_5348

// Æblekagen, der var dagens bageprojekt //

Nu er klokken lidt over 4 og om en lille times tid skal jeg på arbejde. Så jeg tror, at jeg vil nyde et stykke af min æbletærte og en kop kaffe nu, og måske løse lidt flere krydsord.

Det har været den rareste dag længe, og jeg føler mig helt fyldt med energi og veltilpas ud i fingerspidserne, og det er den bedste følelse, efter en uge med minus på overskudskontoen. Gid hver eneste dag var sådan.

Hvad har I lavet i dag?

4 kommentarer

 • Virkelig gode billeder du har taget! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, hvor har du været produktiv! Jeg har skrevet opgave hele dagen, så nu glæder jeg mig bare til at kunne slappe af her til aften.. Fortsat god weekend! <3

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Josiasen

   Årh, jeg har også lidt lektier, men dem må jeg få lavet i dag. Selvom jeg nåede meget i går, var det en af de ting jeg ikke fik gjort. Håber du nød din aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søvn (og mangel på samme)