Æblekage med Mandler & Kanel

Desenio Plakater

desenio

Jeg har fået de fineste plakater ind ad døren! Sådan en før-jul-julegave fra mig til mig. Det må man godt, ikke sandt?

De er fra hjemmesiden Desenio, som jeg faldt over for nogle uger siden. De har det pæneste udvalg af plakater, jeg længe har set. Der er meget forskelligt, men på en eller anden måde er det hele holdt i samme stilart, så det kan kombineres på kryds og tværs. Og så er der plakater i mange størrelser og prisklasser, hvilket gør det muligt for de fleste at finde noget passende.

Jeg havde i hvert fald svært ved at beslutte mig, men endte med ovenstående. “Coffee Guide” er fra kategorien med køkkenplakater. Den var jeg ikke så meget i tvivl om, at jeg gerne ville have fingrene i. Synes den er både sjov og pæn – og faktisk også ret praktisk. Plakaten med monstera valgte jeg, fordi jeg er så glad for min grønne plante af samme slags, og derfor synes det kunne være ret sjovt at have den hængende på væggen i den tegnede udgave også. Den sidste plakat, jeg valgte til mig selv, var flamingoplakaten. Er lidt fascineret af flamingoer, med deres lidt skæve look.

Da jeg modtog dem, blev jeg også virkeligt positivt overrasket over kvaliteten. De er trykt på mat, kraftigt papir, der virker slidstærkt og holdbart. Det er altså virkelig et plus!

Jeg tænker, at jeg vil hænge mine plakater op i hvide rammer over min lænestol, så de ikke kommer til at “larme” for meget. Tror det bliver ret fint, og skal nok vise jer resultatet, når de er kommet op og hænge.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Desenio

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æblekage med Mandler & Kanel